Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Robert Balantič
Robert Balantič
6 31.01.2017 08:08:06

Nepričakovana vrnitev starega znanca: Marijan Pušnik spet na slovenskih zelenicah?!

alesfevzer.com
Marijan Pušnik bi lahko že v kratkem prevzel enega od slovenskih prvoligašev.

Koprčani so spet doma. Priprave v Medulinu so preteklost, po današnjem prostem dnevu bodo treninge nadaljevali na Bonifiki, toda nismo prepričani, da bo jutrišnja vadba potekala pod vodstvom Igorja Pamića. Kaj bodo prinesli prihodnji dnevi?

Kaj se dogaja v koprskem prvoligašu? To smo se spraševali v včerajšnji izdaji našega časnika, potem ko je iz klubskih pisarn prišla informacija, da se bo ekipa s priprav v Medulinu vrnila dan prej, kot je bilo predvideno. Na "prvo žogo" takšen scenarij sicer ni nenavaden. Pogosto se zgodi, da se trenerji po daljši odsotnosti od doma odločijo za takšen korak, ko med igralci morda zaznajo vsaj kanček povišane napetosti. Ne pravijo zaman, da sta zadnja tekma ali zadnji trening na tovrstnih pripravah pogosto najbolj tvegana, in po naših informacijah je v koprski zasedbi v zadnjih dneh živčnosti kar precej.



Po teh navedbah odnosi med trenerjem in ekipo bojda niso idilični oziroma še več, vezi med Igorjem Pamićem in njegovimi varovanci naj bi začele pokati. V kolikšni meri, lahko za zdaj samo ugibamo, toda nekateri nogometaši naj bi se že obrnili na vodilne može kluba z jasnim sporočilom, da bo nekaj treba spremeniti, ker s strokovnjakom iz Žminja preprosto niso na isti valovni dolžini. Razpoke so menda precejšnje in dobili smo namig, da odgovorni v koprskem prvoligašu ob vsem skupaj niso ostali ravnodušni. Mnenj "neposrednih proizvajalcev" niso ignorirali.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike