podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
0 27.01.2017 19:57:03

Poraz Domžal, prva zmaga Kopra

Nikola Miljković
Dvakratni slovenski prvaki so morali priznati premoč avstrijskemu drugoligašu, Koprčani so na četrti prijateljski preizkušnji naposled zatresli mrežo.

Za Domžalčani je naslednja v nizu prijateljskih preizkušenj, varovanci Simona Rožmana so merili moči z avstrijskim drugoligašem Hornom, ki je po prvem delu prvenstva na osmem mestu na lestvici. Severni sosedi so slavili z 2:1 (1:2), junak dvoboja je bil argentinski napadalec Orsini, ki se je med strelce vpisal dvakrat, pri rumeno-modrih je bil uspešen Bratanović.

Dvakratni slovenski prvaki so se tokrat predstavili v zasedbi Milić (od 59. Mulalić), Volarič (od 59. Brachi), Blažič (od 46. Ivkić), Širok (od 59. Firer), Huč (od 59. Matjašič), Dobrovoljc (od 59. Cvjetičanin), Balkovec (od 59. Franjić), Husmani (od 46. Majer), Žinko (od 59. Gnezda Čerin), Bratanović (od 59. Rom), Batrović (od 59. Jarović). V moštvu zaradi okrevanja po poškodbi ni bilo Juninha, Repasa, Manceja in Žužka, zaradi bolezni so manjkali Vetrih, Halilović in Vrandečič.

Dejavni so bili tudi nogometaši Kopra, ki so se v četrtem prijateljskem dvoboju veselili prve zmage v dozdajšnjem delu priprav, dosegli so tudi prva dva gola. Na turnirju Arena Cup v Medulinu so z 2:1 ugnali Cibalio iz Vinkovcev, v polno sta zadela Lukanović in Vekić. Trener Igor Pamić se je odločil, da so začetno enajsterico sestavljali Nenezić, Andrejašić, Ikić, Gregov, Posavac, Pranjić, Ibričić, Pučko, Teijo, Kokorović in Lukanović, v nadaljevanju so priložnost dobili še Bičić, Požrl, Krivičić, Topuzović, Sever, Hodžić, Paljk, Vekić in Jurina.

Značke: koper, domžale

Članki iz rubrike