Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.01.2017 10:41:12
Deli članek:

Zidane ga je opeharil, zato želi zapustiti Real

Iz Španije prihaja zanimiva novica, da si eden izmed (nezadovoljnih) galaktikov želi zapustiti stadion Santiago Bernabeu.

Nezadovoljstvo je seveda povezano s pomanjkanjem igralnih minut, zaradi česar je napadalec Alvaro Morata svojega zastopnika že prosil, da mu pomaga najti izhod iz trenutnega položaja.

Lansko poletje se je iz Juventusa (za 30 milijonov evrov) vrnil v kraljevi klub. Po dobrih predstavah pri italijanskem prvaku je bil prepričan, da bo dobil veliko priložnosti za igro, zato je zavrnil vse ponudbe, ki so prišle od drugod. Štiriindvajsetletni napadalec se za nameček počuti opeharjenega, saj je Zinedine Zidane na začetku sezone govoril, da bo igral več.

V dozdajšnjem delu sezone je sicer nastopil na 26 tekmah v vseh tekmovanjih in zabil devet golov, toda ob tem je treba dodati, da je recimo v španskem prvenstvu zbral 13 nastopov, pri tem pa samo dve srečanji odigral v celoti. To ga nikakor ne zadovoljuje, za mizerno minutažo pa je okrivil trenerja Zidana.

Če se to ne bo popravilo in če bo francoski strokovnjak ostal na klopi Reala, Morata ne vidi druge možnosti kot da poleti zapusti špansko prestolnico. Španski AS poroča, da obstajajo vsaj trije klubi, ki se bodo pripravljeni boriti za podpis španskega reprezentančnega napadalca. To pa so: Juventus, kjer je pustil odličen vtis (v dveh letih pri črno-belih je na 93 tekmah zabil 27 golov in prispeval 13 podaj), Chelsea in Arsenal.

Štiriindvajsetletni napadalec se počuti opeharjenega, saj je Zinedine Zidane na začetku sezone govoril, da bo Morata igral več.