Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.01.2017 15:16:59
Deli članek:

V Domžalah nova moč z izkušnjami iz skupinskega dela lige Europa

Grega Wernig

Dvakratni prvaki poskrbeli za prvo okrepitev.

Po odhodih Marka Alvirja, Slobodana Vuka in Lucasa Maria Horvata so Domžalčani razkrili tudi prvo zimsko okrepitev. Simon Rožman bo lahko računal na 25-letnega hrvaškega krilnega vezista Petra Franjića, ki je bil nazadnje član Gabale in je v tej sezoni zbral štiri nastope v skupinskem delu lige Europa, a je z Azerbajdžanci prekinil pogodbo, ker ni dobival priložnosti v domačem prvenstvu, kjer je število tujcev omejeno. Pred tem je igral za zagrebško Lokomotivo, Istro in Split.

"Petar predstavlja pomembno pridobitev za našo ekipo. Je dokazan igralec, ki prinaša dodano vrednost. Na igrišču je zelo živahen, igra poletno in ni nepomembno, da je njegova boljša noga leva, saj nam levičarjev kronično primanjkuje," je o novi okrepitvi povedal športni direktor Matej Oražem.

nkdomzale.si
"Pred prihodom sem se pogovarjal s številnimi ljudmi in vsi so mi rekli, da je to dobra izbira. Dejali so, da gre za dober klub, ki je odlično organiziran in glede na videno to povsem drži. Poleg tega pravijo, da igra najlepši nogomet v Sloveniji, lepšega celo od Olimpije in Maribora. S klubom želimo narediti dober rezultat tako v prvenstvu kot pokalu, kjer smo v polfinalu. Naredil bom vse, da nam to tudi uspe," pa je odločitev za prihod ob Kamniško Bistrico pojasnil Petar Franjić.