Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
23.01.2017 11:15:26
Deli članek:

Nove težave Reala! Po Modriću ostal še brez enega "težkokategornika"

Težavam Reala ni in ni videti konca.

Real Madrid je po neverjetni seriji štiridesetih tekem brez poraza kar dvakrat izgubil, ta niz pa je prekinil konec tedna proti Malagi. Madridčani so slavili z 2:1, a za to plačali precej visoko ceno. Že sredi dvoboja na Santiagu Bernabeuu je zelenico zaradi poškodbe zapustil motor igre Luka Modrić, enaka usoda pa je doletela za mnoge najboljšega levega bočnega branilca.

Marcelo je moral iz igre že v prvem polčasu, v dvoboju pa si je poškodoval zadnjo stegensko mišico. Po navedbah španskih medijev, se bosta v najboljšem primeru vrnila v roku treh tednov, v najslabšem pa čez en mesec.

Zanimivo, podrobne zdravniške preglede bo moral prestati tudi prvi zvezdnik kluba Cristiano Ronaldo. Slednji je v soboto prejel močan udarec v roko, njegov nastop na pokalnem obračunu, v katerem bo Real proti Celti lovil zaostanek z 2:1 in ki bo na sporedu v sredo, pa za razliko od zgoraj omenjenih nogometašev ni pod vprašajem.

Toda to je zgolj slaba tolažba za trenerja kraljevega kluba Zinedina Zidana, ki se bo moral v sredo znajti še brez Danija Carvajala, Pepeja in Garetha Bala.