Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
30.12.2016 08:20:08
Deli članek:

Kaj takega se v Ljudskem vrtu ni zgodilo že zelo dolgo. Zakaj takšna Zahovićeva odločitev?

Grega Wernig

Pod Kalvarijo se obetajo drugačni časi.

V preteklem obdobju smo pogosto pisali o tem, da med zimskim premorom v Ljudskem vrtu ne gre pričakovati revolucije. Igralska zasedba naj ne bi doživela pretiranih premikov, vsekakor pa se utegne zgoditi, da odhod Erika Janže, ki bo kariero nadaljeval v dresu Viktorie iz Plzna, ne bo edini.

Kar zadeva prihode, januarja ravno pretiranega prometa ni pričakovati, že danes pa je popolnoma jasno, da bo pod Kalvarijo zelo zanimivo poletno dogajanje oziroma se bo dogajati začelo že prej. Ker se bo moralo, saj je v slačilnici zares veliko igralcev, ki jim bodo po koncu sezone potekle pogodbe. Ker se bo moralo, saj je v slačilnici zares veliko igralcev, ki jim bodo po koncu sezone potekle pogodbe. Na tem seznamu so Jasmin Handanović, Dare Vršič, Milivoje Novaković, Marko Šuler, Damjan Bohar, Aleksander Rajčević, Rodrigo Defendi, Dejan Mezga, Sintayehu Sallalich in že odpisani Aleš Mejač.


Takšnega stanja pri vijoličastih ne pomnimo oziroma ga ni bilo že vrsto let, Zlatko Zahović je tovrstne zadeve skoraj kot po pravilu reševal dovolj zgodaj, da tako rekoč ni prišel v položaj, da bi se o novi pogodbi pogovarjal v zadnjem trenutku in da bi se igralcu hkrati ponujala možnost odhoda brez odškodnine. Niti najmanjšega dvoma ni o tem, da tudi letos ni pozabil, zato je kakopak zanimivo vprašanje, zakaj je ubral takšno taktiko. Odgovorov je lahko več, kot logičen pa se ponuja, da se v Ljudskem vrtu bržčas obetajo novi časi. Ali če hočete, drugačni …



CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI SI JO LAHKO ZAGOTOVITE TUDI NA TRAFIKA24.SI!