Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.12.2016 16:22:22
Deli članek:

Srhljivo: Umor in samomor staršev nepozabnega ljubljenca navijačev Rudarja

Pretresla je novica, ki je udarila kot strela z jasnega in ki človeka pusti brez besed.

Kot poročajo hrvaški mediji, so v hiši v bližini Tuzle našli mrtva zakonca Ishaka in Bahiro Junuzović, pri čemer naj bi bili zelo očitni znaki nasilja. Kot pravi policija, je gospa umrla zaradi več vbodov z nožem druge osebe, medtem ko si je gospod usodne rane zadal sam.

Preiskovalci brez zadržkov torej govorijo o umoru in samomoru, hrvaški mediji pa dodajajo, da gre za starša dve otrok, med drugim nogometaša, ki trenutno igra v Kazahstanu. Gre za Edina Junuzovića, ki se ga še kako dobro spominjamo tudi s slovenskih zelenic.

Leta 2008 je igral za Krško in predvsem za velenjski Rudar, pri katerem je bil najboljši napadalec in strelec lige ter je v zameno za 1,2 milijona evrov zelo hitro prestopil v Rusijo. Od tam ga je pot vodila v številne klube nekdanje Sovjetske zveze in nazadnje v Kazahstan.

V Velenju so ga ohranili v izjemnem spominu in zagotovo jih bo tudi tam novica močno pretresla. Tako kot nas je vse skupaj posebej pretreslo dejstvo, da so številni hrvaški mediji objavili fotografijo zakonskega para, posneto ravno na velenjskem stadionu Ob jezeru.