Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
1 25.12.2016 16:27:23

Bo Krško sploh še konkurenčno? Malce nenavadna poteza Krčanov

Drago Wernig - TAKA
Slovenska liga se nadaljuje šele konec februarja, klubi se počasi pripravljajo na zimski prestopni rok, pri Krškemu pa so potegnili že številne poteze.

Krško je trenutno na 8. mestu na prvoligaški lestvici, kar je glede na vse spremembe, ki so jih med poletjem naredili Krčani, zadovoljiv dosežek. Varovanci Tomaža Petroviča so bili tudi v tej sezoni zelo konkurenčni, mešanica svojih nogometašev in posojenih mladeničev Maribora je bila uspešna.

Vseeno so se pri Krškem odločili, da spremenijo svojo filozofijo, se zahvalijo nekaterim svojim nogometašem in dajo še več priložnosti svojim mladincem. "V tem trenutku se je klub kot celota odločil, da naredi prostor za nekaj mladih fantov, ki so priključeni članski ekipi, kot nogometaši od katerih bo med drugim odvisna prihodnost Posavskega nogometa in Krškega kluba. Ti mladci so si to zaslužili z rezultati in prikazanimi igrami ter še kar nekaj jih je v vrsti, ki čakajo na svojo priložnost v članski ekipi. Na ta način si želimo zadržati jedro domačih igralcev, kot mora vsaka ekipa biti formirana… Krško – srčno jedro in kvalitetni prišleki za cilj, ki je trenutno obstanek v 1.SNL ter afirmacija mladih nogometašev," so zapisali na spletni strani Krškega.



In kdo je vse zapustil Krško? Kapetan Miha Drnovšek, David Bučar, Jure Špiler, Žiga Jurečič, Tim Čeh in Roy Rudonja, članskemu moštvu pa so se pridružili David Kovačič, Ester Sokler, Jan Gorenc in Anže Kodelič, vsi rojeni leta 1999.

Zanimivo bo videti, ali bo Krško po vseh teh spremembah sploh ostalo konkurenčno. No, morda pa imajo nuklearci pripravljeni kakšnega asa v rokavu. Recimo še kakšno posojo iz Ljudskega vrta.

Članki iz rubrike