volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

jb
jb
1 25.12.2016 15:14:02

Bo Dinamo znova kupoval v Sloveniji? V igri bojda milijonski prestop

Reuters
Zagrebški Dinamo rad nakupuje v Sloveniji in vse kaže, da želi tudi to zimo precej denarja prinesti v slovenski nogomet.

Prihodnost koprskega prvoligaša je zavita v meglo negotovosti, še toliko bolj po tem, ko je terjatve Milana Mandarića odkupil razvpiti hrvaški poslovnež Boško Županović.

Kako bo to vplivalo na zimsko udejstvovanje kluba z Bonifike, je težko napovedovati. Županović menda želi prevzeti upravljanje Kopra, pravi, da so njegove namere več kot poštene. Če mu ne bo uspelo, bo zdajšnja garnitura nadaljevala vladanje, seveda ob nadzoru prisilnega upravitelja Matije Vičarja. Če bo tako, ni vrag, da si bodo Koprčani življenje poskušali olajšati tudi s kakšno prodajo.

In očitno so na dobri poti, kot smo namreč izvedeli, se je za enega od njihovih nogometašev še kako resno ogrel Dinamo iz Zagreba. Slednji naj bi se lotil prenove svoje ekipe, odšli naj bi številni starejši nogometaši, prišli predvsem mladi in obetavni obrazi. Očitno so ljudje s stadiona Maksimir kot takšnega prepoznali tudi Rubena Belimo, 24-letnega levega krilnega napadalca Kopra, ki v PLTS nastopa od lanskega oktobra.

belima ap
Arsen Perić

Nekdanji nogometaš madridskega Reala je na slovenskih zelenicah do zdaj zbral 23 nastopov, trikrat se je vpisal tudi med strelce. Ob tem je še kako zanimivo, da naj bi bili v igri precej visoki zneski, šušlja se celo o okroglem milijonu evrov. Kaj bi takšen znesek v tem trenutku pomenil Kopru, kakopak ni treba razglabljati …

Ko smo o tem, kolikšne so dejansko možnosti za uresničitev takšnega posla, povprašali predsednika Kopra Valterja Valenčiča, se je slednji vzdržal konkretnega komentarja, a možnosti, da bi se reprezentant Ekvatorialne Gvineje preselil v hrvaško prestolnico, vseeno ni zanikal.

Članki iz rubrike