Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Dejan Mitrović
Dejan Mitrović
24.11.2016 08:46:57
Deli članek:

Bo Milivoje Novaković končal svojo reprezentančno kariero?

Grega Wernig

Vse od Zlatka Zahovića slovenska reprezentanca v svojih vrstah ni imela tako dobrega strelca, kot je Milivoje Novaković.

Napadalec vijoličastih, ki je moral prehoditi trnovo pot, da je sploh prišel na radar slovenskih selektorjev, je daleč najboljši strelec te generacije Slovenije, skupno drugi najboljši strelec v zgodovini naše reprezentance, prav lahko pa bi se zgodilo, da je na Malti odigral zadnjo tekmo v dresu izbrane vrste.

V NASLEDNJIH DESETIH MESECIH SAMO DVE TEKMI

Seveda se otrok Olimpije zaveda, da ni več najmlajši, da se počasi bliža konec njegove kariere, hkrati mu je jasno tudi, kakšen je trenutno njegov status v izbrani vrsti, zato naj bi po naših informacijah zelo resno razmišljal o tem, da zaključi reprezentančno kariero.

Ne po koncu teh kvalifikacij, temveč kar takoj. Pravzaprav je zelo možno, da je Novaković na Malti že odigral zadnjo tekmo v reprezentančnem dresu. Ne pravimo, da je to zagotovo, a naši viri so nam prišepnili, da naj bi nogometaš Maribora o tem zelo resno razmišljal, bojda pa bo svojo dokončno odločitev sprejel decembra.

Zakaj ravno decembra? ... 

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V ČETRTKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN.