Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
17.11.2016 19:18:42
Deli članek:

Šok iz Ljudskega vrta: Vijoličasti ostali brez močnega orožja

Mariborčani bodo v končnici jeseni igrali v oslabljeni zasedbi.

V Ljudskem vrtu nestrpno pričakujejo končnico jesenskega dela prvenstva, pred nedeljsko preizkušnjo z Radomljami pa je odlično ozračje skalila informacija o težji poškodbi Milivoja Novakovića, ki v letošnjem letu ne bo več igral. Zaradi zloma dela kosti pri gležnju ga čaka vsaj 14-dnevno mirovanje s posebno opornico.

"Neverjetno je, kaj se vse lahko zgodi. Pred tem premorom sem rekel, da si želim reprezentante ob vrnitvi z akcije videti samozavestne zaradi dobrih iger in predvsem zdrave. To se ni uresničilo, žal bomo do konca tega dela prvenstva brez Novakovića, ki se je vrnil poškodovan. Izkazalo se je, da gre v njegovem primeru za večji zaplet," je pojasnil Darko Milanič.

Drago Wernig - TAKA
Kandidati za mesta v konici napada v zaključku jeseni tako ostajajo Marcos Tavares, Luka Zahović in Sunny Omoregie. "Rentgenski posnetek je pokazal, da gre za resnejšo poškodbo, ki sem jo začutil pred tekmo proti Poljski. Do nadaljnjega mi je predpisano mirovanje in žal v tem jesenskem finišu, ko smo v res dobri seriji, ne bom mogel pomagati ekipi. Upam, da bomo v tem slogu nadaljevali, ostali neporaženi do konca, sam pa se bom skušal čim prej vrniti na igrišče," je za spletno stran mariborskega prvoligaša povedal ljubljanski napadalec.