Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
17.11.2016 18:07:23
Deli članek:

Madridski Real osupnil svet: Veličastno pismo hudo poškodovanemu drugoligašu! (foto)

Kraljevi klub se je izkazal za resnično kraljevega, ko se je spomnil na trenutno največjega osmoljenca španskega nogometa.

Deivid je osrednji branilec Cordobe, nekdanjega kluba našega Reneja Krhin, in nastopa v drugi španski ligi. Pred časom je staknil je grozljivo poškodbo medenice, zaradi katere bi z igrišč utegnil manjkati kar celo leto dni. Njegova usoda je pretresla Španijo, dotaknila pa se je tudi tistih, ki jim pogosto (očitno neupravičeno) očitamo vzvišenost. 

"V življenju so najbolj pomembne take podrobnosti. To je gospod klub, ki je zaradi takih stvari največji klub na svetu. Hvala, Real Madrid," je danes zapisal nesrečni Deivid, ki je po operacijah začel mukotrpno okrevanje, in svetu pokazal pismo, ki ga je prejel z naslova belega baleta. In to ne kakršnokoli pismo. 

"V imenu vseh, ki delamo pri Realu, posebej v imenu predsednika Florentina Pereza, ti pošiljamo najlepše želje in upam, da boš čim prej okreval po poškodbi," so zapisali v uradnem klubskem dopisu, naslovljenem na igralca in Cordobo. "Dragi Deivid, veliko poguma in velik objem!" pa je lastnoročno dopisal legendarni direktor Emilio Butragueno.