Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
17.11.2016 13:58:26
Deli članek:

Klopp stopil v bran Rooneyju: Mi smo bili precej hujši

vszi

Na britanskem otočju je športno javnost znova negativno presenetil Wayne Rooney, ki so ga fotografi ujeli v nezavidljivi situaciji.

Javnost je vse skupaj sprejela zelo ostro, Rooney se je medtem že opravičil za nespodobno vedenje in za pogled pregloboko v kozarec, zdaj pa se je odzval tudi Jürgen Klopp. 

Nemški trener Liverpoola je stopil v bran angleškemu kapetanu in kar malce okrcal brezmadežno britansko športno javnost. "Opravičil se je, ker je spil kozarec česarkoli že? Veste, sočustvujem z igralci. Za vsakim obrazom je le človeško bitje," je Klopp danes začel novinarsko konferenco.

The Sun

"Ta generacija je najbolj profesionalna in športna generacija, ki smo ji bili kdajkoli priča. Legende so na veliko pile in kadile kot nore, pa smo še vedno bili dobri nogometaši," je kar malce presenetil nemški strateg na klopi redsov.

"Prepričan sem, da iz tega, kar je storil Wayne, ne bi smeli delati panike. To je pač življenje, ki ga živimo, pod povečevalno lupo. Nihče se tega ne bo več spomnil po dveh tednih."