Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.06.2016 08:54:42
Deli članek:

Olimpija: Matic Fink prestopil v Turčijo? Nič še ni zaključeno!

ALESFEVZER.COM

Pri Olimpiji pravijo, da prestop Matica Finka v Turčijo še ni zaključen.

Turki pravijo, da dvomov ni več, trdijo, da bo Matic Fink kariero nadaljeval v njihovem prvenstvu. Njegov bodoči klub naj bi bil Caykur Rizespor, tam naj bi letno zaslužil vsaj 300.000 evrov.

Toda ob tem je zanimivo, da nihče novice še ni uradno potrdil. Prav tako je Olimpija še pred dnevi na svoji spletni strani objavila pogovor s Finkom, v katerem slednji ni niti z besedo namignil, da bi lahko odšel. Še več, dejal je: "Poletje bo pestro, kot že dolgo ne. Že v prvi polovici prihodnjega meseca nas čaka prvi evropski izziv, zato se moramo zelo dobro pripraviti, če želimo biti konkurenčni tudi na mednarodnem prizorišču. Verjamem, da bo klubsko vodstvo sestavilo kakovostno moštvo, kajti ne smemo pozabiti dejstva, da bomo v novi sezoni nastopali v kar treh tekmovanjih. Jasno je, da si tudi sam želim še več."

No, kljub vsemu se očitno spogleduje z odhodom drugam, o tem je ne nazadnje malce po koncu sezone 2015/16 pisal tudi časnik Ekipa SN. Prej ali slej gre torej pričakovati uradno potrditev Finkove selitve, čeprav v tem trenutku zmaji tega še niso hoteli storiti. "Ni še zaključeno. Matic Fink ima z nami podpisano pogodbo, čaka ga še sestanek s predsednikom Milanom Mandarićem," so nam sporočili Ljubljančani.

vszi