Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.06.2016 16:29:39
Deli članek:

Bilić 'vdrl' v slačilnico amaterske ekipe (foto + video)

vszi

Slaven Bilić je v letošnji sezoni na Otoku pustil izjemen vtis. Dostojno se je boril z velikimi klubu ob tem pa prikazal zvrhano mero pravega občutka za soljudi.

Nič drugače ni bilo pred zadnjo tekmo amaterske ekipe West Hama, ko je po nagovoru stratega 'vdrl' v slačilnico in prevzel njegovo vlogo. Seveda je bilo vse vnaprej zmenjeno, vseeno pa je požel odobravanje s strani amaterjev v slačilnici. 

Zagotovo niso pričakovali hrvaškega strokovnjaka, da jim bo delil nasvete, kako se morajo spopasti z nasprotnikom pred zadnjo tekmo. Le malokdo od amaterjev se lahko pohvali, da jih je na zelenico pospremil slavni trener in nekdanji vrhunski nogometaš, in še posebej z motivacijskim nagovorom.

"V redu fantje. Vaš trener je dobro opravil posel in vam povedal, kar ste morali slišati. Pred vami je zadnja tekma na tem stadionu, zato morate dobiti tekmo. Dajte vse od sebe in nas naredite ponosne," je sprva dejal Bilić in nato v svojem šaljivem slogu nadaljeval. 

"Kdo je kapetan moštva?"

Na kar je eden od igralcev ponosno vstal.

"Tudi videti si kot kapetan," mu je odvrnil Slaven in požel nasmeh zbranih v slačilnici. 

vszi

"Sedaj vam bom pokazal, kako mi to počnemo pred tekmo. Stopimo v krog. Vem, da ste pod pritiskom zaradi točk, vendar želim, da vseeno uživate v igri. Okej? Poleg družine na svetu ne obstaja nič boljšega kot nogomet in zato morate uživati. Garajte za uspeh in igrajte eden za drugega," je zaključil Bilić in videl, kako motivirani so amaterji West Hama ob njegovem govoru.