Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Andrej Miljković
Andrej Miljković
25.04.2016 08:40:07
Deli članek:

Ekskluzivno: Kaj se dogaja z Albertom Riero? Nekaj zelo čudnega …

Grega Wernig

Koper je včeraj v Ljudskem vrtu osvojil velikansko točko. A brez Alberta Riere. Španca ni bilo niti v kadru. Mi razkrivamo, da se z njim dogaja nekaj čudnega ...

Prišel je kot najbolj odmevna okrepitev v zgodovini slovenskega nogometa, januarja zapustil Zavrč in sledil svojemu mecenu Dušanu Petkoviću v Koper, v zadnjem času pa je nekdanji nogometaš Mallorce, Liverpoola in Galatasaraya v veliki meri izginil. Vse kaže, da v spletu nenavadnih okoliščin.

Kopru je Albert Riera sicer dal nekaj svojih ne najbolj uspešnih minut, toda odkar se je poškodoval, je videti, kot da gre za hujšo poškodbo člana udarne enajsterice španske izbrane vrste v pokalu konfederacij leta 2009. Na zunaj se je zdelo, kot da je 34-letnik enkrat vmes poskusil z vrnitvijo, a poškodbo zgolj obnovil in poslabšal, toda po naših informacijah je resnica o dogajanju s Špancem in okrog njega drugačna.

Pravzaprav precej drugačna. Kot trdijo naši zelo dobro obveščeni viri, je bil Riera že na začetku tega meseca pozdravljen in pripravljen. Da bi bili vsi pomirjeni in mirni (ali iz kakega drugega razloga, tega nam za zdaj še ni uspelo izvedeti), pa je nato opravil še en niz pregledov in 12. aprila (torej pred skoraj natanko dvema tednoma) dobil vse potrebne zelene luči tako za enakopravno sodelovanje na treningih pod polno obremenitvijo kot za nastop na tekmah. In kaj se je dogajalo od tedaj? Kot smo se lahko prepričali tudi na lastne oči in kot zgovorno govorijo naše fotografije iz Dekanov, kjer Koper opravi velik del svojih treningov, je Riera ogromno večino teh izvajal povsem individualno.

In kaj na to pravi Španec? Ni bežal od vprašanj, zadevo nam je hitel pojasniti ...

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE LE V PONEDELJKOVI TISKANI ŠTEVILKI ČASNIKA EKIPA SN!