Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.04.2016 11:43:00
Deli članek:

Se bo na klop Olimpije usedel kar športni direktor Ranko Stojić?

alesfevzer.com

Kdo bo vodil Olimpijo, če bo Marko Nikolić res dobil nogo, kot se glasno namiguje?

Marko Nikolić že pospravlja kovčke. Ljubljano bo zapustil po manj kot pol leta, od Olimpije se bo poslovil neporažen! Toda s črnim madežem, ki ga je dokončno odnesel s klopi zeleno-belih. Milan Mandarić bo ob 14. uri uradno sporočil, kako se je odločil, toda dvomov več ali manj ni, Nikolić se skoraj zagotovo ne bo zadržal na klopi Olimpije.

Da se bodo zmaji zaradi tega znašli v sila neugodnem položaju, ni dvoma. Do konca sezone je namreč le še šest krogov, Olimpija pa ima na vrhu vsega dve točki prednosti pred Mariborom. Kdorkoli bo torej prevzel vodenje kluba, bo moral torej poskrbeti, da bodo nogometaši nemudoma osvojili njegove ideje.

Seveda se poraja vprašanje, kje najti trenerja, ki bo prišel v tako delikatnem položaju. Bi lahko v Stožice prišel kar Krunoslav Jurčić, kot namigujejo nekateri, ali pa se bo uresničila govorica, da bo trenersko palico začasno prevzel kar Ranko Stojić? Slednjega kot morebitnega novega trenerja omenja tudi spletna stran 24ur, do nas pa je prišla informacija, da Stojić sprva nad takšno idejo ni bil preveč navdušen, nakar naj bi vseeno pristal na takšno rešitev. Vse bo znano ob 14. uri, ko se bo začela izredna tiskovna konferenca Olimpije.