Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.03.2016 10:26:29
Deli članek:

Jurčića že snubi nov klub

Drago Wernig - TAKA

Čeprav je šele pred manj kot tednom dni izgubil službo pri Mariboru, bi se lahko Krunoslav Jurčić kaj kmalu znova lotil trenerskega posla.

Poljski in hrvaški mediji namreč poročajo, da naj bi bil Krunoslav Jurčić eden izmed glavnih kandidatov za zapolnitev izpraznjene klopi poljskega velikana Wisle iz Krakova, ki se je v letošnji sezoni znašel v velikanskih težavah. 

Ekipa, za katero igrata tudi dva Slovenca, Denis Popovič in Boban Jović - mimogrede, nekdanji nogometaš Olimpije je v zadnjem krogu ob domačem remiju s Piastom zabil edini gol za Wislo - je v letošnji sezoni povsem razglašen in po 25 krogih zaseda celo predzadnje mesto na lestvici. 

Katastrofalni rezultati so s klopi odnesli Tadeusza Pawlowskega, predsednik kluba pa naj bi želel na mesto trenerja ustoličiti  Franciszeka Smudo, nekdanjega poljskega selektorja, ki je Wislo vodil že trikrat! Toda z razmišljanjem predsednika kluba se ne strinja večina navijačev, ki si Smude ne želi videti na klopi Wisle, zato naj bi kar naenkrat prvi kandidat za prevzem trenerske palice postal Jurčić.

Hrvaški strokovnjak je bil sicer prvi kandidat za prevzem Wisle že poleti, toda takrat se je odločil, da raje sprejme ponudbo Maribora. Bodo tokrat trinajstkratni poljski prvaki uspešnejši?