Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
18.02.2016 13:48:33
Deli članek:

Neverjeten zaslužek Ronalda: Več kot milijon za en dan!?

facebook
Christiano Ronaldo

Football Leaks je tokrat postregel z eno od reklamnih pogodb Cristiana Ronalda in predstavil neverjetne številke.

Spletna stran Football Leaks, s katero upravljajo Portugalci, se je tokrat dokopala do reklamne pogodbe portugalskega nogometnega zvezdnika Cristiana Ronalda.

Znano je, da član madridskega Reala zasluži bajne vsote denarja, verjetno pa si prav nihče ni mislil, da lahko v enem dnevu za snemanje reklame zasluži več kot milijon evrov.

Pogodba, ki je prišla v javnost, je sicer iz leta 2012. Takrat sta se Ronaldo in ponudnik interneta ter mobilne telefonije iz Savdske Arabije dogovorila za kratkotrajno sodelovanje. Po pogodbi je moral Ronaldo prispevati pet podpisanih dresov, na svojih družabnih omrežjih objaviti dve objavi, v katerih se je moral pojaviti Mobily, in se udeležiti fotografiranja, ki ni smelo biti daljše od štirih ur in pol. Za vse to je prejel neverjetnih 1,1 milijona evrov.

Ronaldo je 60 odstotkov dogovorjene vsote prejel ob podpisu pogodbe, ostalih 40 odstotkov pa po koncu fotografiranja. Zanimivo, Mobily ni smel na fotografije in v reklamno akcijo vključiti nobenega simbola ali logota kluba, za katerega igra Ronaldo.