hiša 5 Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto ...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 03.02.2016 08:43:39

Trener Olimpije Marko Nikolić: Nočem iskati nikakršnih izgovorov

SPS/NKOlimpija.si
Olimpija si je na uvodni tekmi pokala Istria Winter Cup privoščila nedopustljiv spodrsljaj.

Olimpija je včeraj odigrala prvo tekmo na turnirju Istria Winter Cup in se vsaj na prvi pogled osramotila. Priznati je morala premoč madžarskemu drugoligašu, Gyirmot je obračun dobil z 1:0. Toda hkrati drži, da je trener zeleno-belih Marko Nikolić tekmo odigral brez večine nosilcev igre, prav tako je bila tekma odigrana na sila slabi igralni površini. Ne glede na vse pa trener Ljubljančanov noče iskati izgovorov za svoj prvi poraz na klopi Olimpije.

"Porazu so zagotovo botrovale neizkoriščene priložnosti v prvem polčasu. Potrebno je poudariti, da smo odigrali zahtevno srečanje na še bolj zahtevni travnati površini. Da ne bo pomote, v tem ne želim iskati nikakršnih izgovorov, saj smo bili večji del tekme boljši nasprotnik in obenem nadzorovali potek dogajanja na igrišču. Prejeli smo zadetek iz lepo izvedenega prostega strela, na kar nismo mogli vplivati. Ne glede na poraz pa sem videl tudi dosti pozitivnih stvari, na katerih je potrebno graditi še naprej," je po porazu dejal strokovnjak iz Srbije.



Nikolić, ki ga jutri čaka še tekma z Istro iz Pulja, je dodal: "Po drugi strani pa so bile vidne pomanjkljivosti pri določenih posameznikih, kar pa je v večjem delu pogojeno z njihovo mladostjo in posledično neizkušenostjo, saj smo igrali z velikim številom mladih nogometašev. Znova se je izkazalo, da je razlika med mladinskim in članskim nogometom zelo velika. Nekateri, ki resno konkurirajo za mesto v moštvu, so vnovič potrdili svojo kakovost, ostale pa čaka še veliko odrekanja in napornega dela."

Pri Olimpiji so sicer počivali Nejc Vidmar, Dejan Kelhar, Nemanja Mitrović, Aljaž Krefl, Darijan Matić, Nik Kapun, Miha Zajc, Ezekiel Henty, Blessing Eleke in še kdo, se je pa zato po več kot pol leta na zelenice spet vrnil Antonio Delamea Mlinar, ki je okreval po hudi poškodbi kolena.

Članki iz rubrike