kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 11.01.2016 12:22:11

Nikolić: Vrniti naslov v glavno mesto, v klub z največjo tradicijo

alesfevzer.com
Novi trener Olimpije Marko Nikolić je na današnji novinarski konferenci zmajev prvič spregovoril pred sedmo silo v svoji novi vlogi.

36-letni srbski strokovnjak, ki je v svoji karieri v Srbiji vodil Rad, Vojvodino in Partizan, je pred začetkom svoje nove avanture zelo optimističen.

"Kar je presodilo, da se pridružim Olimpiji, so ambicije kluba, da se bori za naslov prvaka, da igra neko vlogo v Evropi. Imamo velik izziv, da naslov prvaka vrnemo v glavno mesto, klubu z največjo tradicijo. Klubu, ki ima vojsko navijačev. Več navijačev, kot vsi ostali slovenski klubi skupaj. To so obveze, ki so pred nami," je povedal za uvod Nikolić. 

"Zelo pomembna je podpora navijačev. Ne meni, ampak igralcem. Ve se, da igralci, ki imajo štiri, pet, šest, sedem tisoč gledalcev za sabo, dajo maksimum, kar ga lahko. Zelo pomembno je, da skupaj kreiramo tako ozračje, da pridemo do cilja, ki je vrnitev pokala prvaka v glavno mesto," je še dodal. 

"Dobili smo mladega trenerja, a z veliko izkušnjami, nogometnim razumevanjem. Prepričan sem, da prinaša posebno dimenzijo, ki jo Olimpija potrebuje. Pomembno je, da smo dobili človeka, ki lahko nadaljuje doslej nastavljeno delo," pa je o ustoličenju novega stratega dejal predsednik Olimpije Milan Mandarić.

Članki iz rubrike