Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 11.01.2016 12:11:38

Začetek priprav vijoličastih: Stojanović se je poslovil, štirje posojeni v Krško

Drago Wernig - TAKA
Tudi vijoličasti so začeli s pripravami na spomladanski del sezone, od svojih nekdanjih soigralcev pa se je prišel poslovit tudi Petar Stojanović.

Zdaj že tradicionalno so se zimske priprave na zelo zanimiv spomladanski del sezone, ko bodo vijoličasti lovili Olimpijo na prvem mestu, začele s skupno večerjo vseh igralcev in strokovnega vodstva. K mizam so sedli Handanović, Cotman, Obradović, Rajčević, Šuler, Živko, Viler, Janža, Mejač, Mertelj, Kabha, Filipović, Vujčić, Ibraimi, Bohar, Dervišević, Ndiaye, Sallalich, Vršič, Janković, Vokić, Moravac, Tavares, Mendy, Bajde, Volaš, Celar in tudi oba novinca, Matej Palčič ter Amar Rahmanović, medtem ko se bo Abel Gigli zaradi poškodbe ekipi pridružil kasneje.


Iz nogometne šole je bil v člansko ekipo premeščen mladi napadalec Žan Celar, medtem ko je zdaj postalo uradno, da bodo Mariborčani štiri svoje nogometaše posodili na kaljenje v Krško. To so Dino Hotić, Damjan Vuklišević, Robert Pušaver in mladinec Martin Kramarič.  Na zboru je bil prisoten tudi Petar Stojanović, ki se je tako poslovil od zdaj že nekdanjih soigralcev. 

Prvi del priprav bodo vijoličasti opravili v domačem okolju, 18. januarja pa se bodo odpravili v pripravljalno bazo v Moravskih Toplicah.

Galerija
Značke: nk-maribor, plts

Članki iz rubrike