Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
0 06.11.2015 20:14:17

Drama v Halozah po okusu Krčanov (video)

Drago Wernig - TAKA
Nogometaši Zavrča in Krškega so se v uvodni tekmi 17. kroga Prve lige Telekom Slovenije razšli z neodločenim rezultatom 1:1.

Zavrč je bil v prvi tekmi 17. kroga povsem blizu zmage, z novimi tremi točkami bi se vsaj začasno izenačil z Mariborom, Domžalami in Gorico, ki so s tekmo manj zbrali 28 točk. Z igralcem več so še v sodniškem dodatku vodili, nato pa je rezervist Tim Čeh v 93. minuti poskrbel za izenačenje in pomembno točko Krškega v boju za obstanek.

Prvi polčas ni postregel s posebej zanimivo igro. Zavrč je bil sprva bolj podjeten, v osmi minuti je z glavo čez gol streljal Toni Datković, v 11. minuti Albert Riera, nato pa je Krško vzpostavilo ravnotežje. Prvi in edini resnejši poizkus so sprožili v 19. minuti, ko je streljal Luka Volarič.

V NADALJEVANJU BOLJ ŽIVAHNO
Nadaljevanje je prineslo nekaj več akcije. V 57. minuti je nevarno streljal Datković, dve minuti kasneje je po podaji Riere zaključil Jure Matjašič, Marko Zalokar pa je bil na mestu. Najlepšo priložnost do tedaj je v 68. minuti zapravil David Poljanec, le nekaj trenutkov kasneje pa je njegova ekipa ostala brez Jureta Petrica. Ta je na robu kazenskega prostora zrušil Veljka Batrovića, ker je bil zadnji igralec Krškega pa je dobil rdeči karton.

zavrc dw
Drago Wernig - TAKA

CVEK ZA DOMAČE VODSTVO
V 71. minuti je Riera meril mimo gola, v 79. minuti pa je Španec z odlično podajo našel Batrovića, ki je streljal, krški blok je bil na mestu, odbito žogo pa je neoviran v gol pospravil Lovro Cvek. Batrović je bil nevaren v 82. in 83. minuti. Najprej je streljal mimo gola, v drugo pa je Zalokar odbil v kot.

ČEH ZA SLAVJE GOSTOV
Vse je že kazalo, da bo Zavrč z igralcem več osvojil tri točke, a se s tem ni strinjal Tim Čeh, ki se je odlično otresel domačega branilca in nato prisilil Bajzo, da je moral po žogo v svojo mrežo. Zavrč bo v naslednjem krogu gostoval v Kopru, Krško bo gostilo Domžale. Obe tekmi bosta v soboto, 14. novembra.

ZAVRČ - KRŠKO 1:1 (0:0)
Zavrč - Športni park. 500 gledalcev. Glavni sodnik: Rade Obrenović (Ljubljana).
Strelca: 1:0 Cvek (79), 1:1 Čeh (93).
ZAVRČ: Bajza, Glavina, Cvek, Rogač, Riera, Matjašič (od 67. Muslimović), Datković, Pihler, Novoselec, Batrović (od 95. Glavica), Kokorović (od 46. Polić). Trener: Milko Đurovski.
KRŠKO: Zalokar, Petric, Volarič (od 61. Čeh), Jurečič (od 86. Petranič), Poljanec, Sikošek, Štefanac, Pavić, Perković, Jakolić (od 72. Kožar), Žinko. Trener: Tomaž Petrović.
Rumeni kartoni: Kokorović, Novoselec, Cvek; Sikošek, Zalokar, Čeh.
Rdeč karton: Petric (69).

Članki iz rubrike