Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
eč
28.10.2015 11:19:22
Deli članek:

Razlog za Kreflovo operacijo? Kost, ki jo ima le 15 odstotkov ljudi!

alesfevzer.com

Bočni branilec ljubljanske Olimpije Aljaž Krefl je uspešno prestal kirurški poseg.

Olimpija že vse od avgustovskega večnega derbija z Mariborom dalje ne more računati na Aljaža Krefla. Bočni branilec je tedaj v drugem polčasu posredoval ob robu igrišča in imel pri tem obilico nesreče, saj se je zaletel s takratnim trenerjem Maribora Antejem Šimundžo. Pri tem je utrpel boleč udarec, kasneje pa se je izkazalo, da bo tudi zaradi tega bližnjega srečanja izpustil kar ves prvi del sezone!

Nekdanji nogometaš Rudarja iz Velenja je včeraj uspešno prestal kirurški poseg, po katerem je razkril, da so bile njegove težave povezane tudi s prirojeno "okvaro". "Poseg je trajal slabo uro in brez zapletov. Odstranili so mi odvečno kost – trigonum –, ki je prirojena in jo ima le 15 odstotkov ljudi. Po padcu na avgustovskem derbiju v Mariboru se je bolečina le še stopnjevala. Sicer sem teden dni po omenjeni tekmi skušal trenirati, a žal ni šlo, saj je tudi magnetna resonanca potrdila, da je potreben operativni poseg," pravi 21-letni branilec.

Član Ljubljančanov je zatem razkril še potek okrevanja: "Predvideno je, da si bom naslednje štiri tedne pri hoji pomagal z berglami, nato pa sledi rehabilitacijski proces, ki naj bi se zaključil sredi januarja prihodnje leto. To pomeni, da se bom ekipi priključil v uvodnem delu zimskih priprav."