Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
27.09.2015 13:46:26
Deli članek:

Nekdanji trener Domžal buri duhove

Arsen Perić

Najboljši srbski klubi se konec tega tedna borijo za točke 12. prvenstvenega kroga. Vanj so z zadnjega mesta vstopili nogometaši OFK Beograda, ki pa so prišli do tretje zmage v sezoni.

Na svojem igrišču so bili z 2:0 boljši od Spartaka, dvoboj pa buri duhove predvsem zaradi gostujočega moštva oziroma zaradi poteze, ki si jo je privoščil njegov trener Stevan Mojsilović.

Nekdanji strateg Domžal namreč v Beogradu ni nastopil z najboljšo postavo. Na pot ni odpeljal kar sedmerice od enajstih igralcev z največjo minutažo v tej sezoni, razlog za to pa ni znan. In zaradi tega se mnogi že sprašujejo o regularnosti tekmovanja. 

Tako je dvoboj začel z ekipo, v kateri so bili štirje igralci, za katere so bile to prve igralne minute v sezoni. Po tekmi pa je Mojsilović povedal, da je bila odločitev o videzu začetne enajsterice povsem njegova, nato pa dodal: "Če nam novinarji vzamete pravico, da sestavimo ekipo po svojih željah, potem ne vem, zakaj bi sploh še imeli trenerje."

Za nameček lahko povemo tudi to, da je Mojsilovićeva ekipa ob zaostanku z 1:0 v drugem polčasu zapravila najstrožjo kazen. Neuspešen je bil Milan Jokić, ki je v prvih desetih tekmah zbral 72 igralnih minut.