Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
25.09.2015 20:54:25
Deli članek:

Domžalski stadion znova nabito poln prvič po Stuttgartu?

Drago Wernig - TAKA

Po remiju v Ljudskem vrtu so misli Domžalčanov usmerjene v sobotni obračun z Olimpijo.

Olimpija je morala v deževnem sredinem večeru v Stožicah priznati premoč Zavrču. Ljubljančani so klonili drugič v dozdajšnjem delu prvenstva, prvi poraz so jim prizadejali Nejc Skubic in soigralci. "Ni ekipe na svetu, ki bi zmagala 36 tekem zapored. Tudi Olimpija bo imela vzpone ter padce in njene težave po porazu z Zavrčem želimo še malce poglobiti. Vse bo odvisno od kakovosti, ki jo bomo pokazali na igrišču, in želje, da jih znova premagamo," pravi Luka Elsner, ki nestrpno pričakuje sosedski obračun. Zanimanje je zelo veliko, tribune v Športnem parku bi utegnile biti po dolgem času zasedene do zadnjega kotička. Še več, zdi se, da prostora za vse, ki bi želeli na stadion, ne bo dovolj.

"Takšne preizkušnje si lahko le želimo. Že v prejšnjem prvenstvu smo na našem stadionu odigrali nekaj dobrih tekem, ki so privabile ogromno gledalcev. Ta bo verjetno prvič po obračunu s Stuttgartom zapolnila naš stadion do zadnjega kotička. Za zaposlene v klubu in igralce, ki so garali ves ta čas, je to velika nagrada. Nestrpno pričakujem tekmo, da pokažemo, kaj zmoremo. Prepričan sem, da smo zmožni velikih stvari," je odločen trener domžalskega prvoligaša.
Vstopnice si je mogoče zagotoviti v predprodaji v NK Baru. Cena je 5 evrov, za študente, dijake in upokojence 3 evre, otroci do vključno 14 leta starosti imajo prost vstop.