kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 07.09.2015 16:15:27

V skladu z napovedmi: Iztok Kapušin novi trener Celja

NK Celje
Nogometaši Celja so dobili novega trenerja, na klop se je uradno usedel Iztok Kapušin.

Simon Rožman je naposled le dobil svojega naslednika na klopi slovenskega prvoligaša iz Celja. Zadnjeuvrščeni klub z lestvice PLTS je prevzel Iztok Kapušin, 41-letni strokovnjak iz Brežic, ki je nazadnje služboval na Hrvaškem. Še pred dnevi je vodil ekipo Hrvatskega Dragovoljca, nato je odstopil, saj je dobil ponudbo iz Slovenije. Kapušin je pogodbo podpisal do konca sezone.

"Izredno sem vesel, da lahko predstavim tako obetavnega, a obenem že izkušenega trenerja. Iztok je v svoji karieri že vodil kar nekaj klubov, preizkusil se je tudi v tujini. Je strokovnjak, ki prihaja iz lokalnega okolja, tako da nedvomno pozna razmere v našem klubu. V minulih dneh smo se prepričali, da poseduje pravo miselnost za naš klub, saj nam je predstavil ambiciozen načrt, s katerim sem prepričan, da bo naše rezultate kmalu dvignil na višjo raven. Njegova naloga ne bo lahka, a mu zaupamo in mu dajemo vso podporo pri njegovem delu," je zadovoljen predsednik celjskega kluba Stevan Đorđević.



Kapušin, pred katerim je prva trenerska izkušnja v 1. SNL, je dodal: "Zavedam se, da sem prišel v izredno velik klub, zato sem še toliko bolj počaščen, da smo se z vodstvom uspeli dogovoriti. Čaka me odgovorno delo, a se močno veselim izziva. Vsekakor si čim prej želim dvigniti mentalno moč ekipe, igralcem pa bom dal že na nocojšnjem treningu vedeti, da jim zaupam in da verjamem v njihovo nesporno kakovost in igralski potencial. Časa nimamo veliko, saj nas prva tekma čaka že v sredo, ko se bomo v pokalnem tekmovanju pomerili z Muro. V teh uvodnih treningih se bomo osredotočili predvsem na disciplino v fazi branjenja, v napadalnem segmentu igre pa bomo skozi trenažni proces skušali čim prej udejanjiti znanje in kreativnost tega moštva."

Dodajmo, da bo vlogo pomočnika trenerja še naprej opravljal Aleš Kačičnik.

Članki iz rubrike