Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

eugenie bouchard Svet24.si

Foto: Genie se v bikiniju loteva opravil na vrtu

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

natasa pirc musar volodimir zelenski fb Reporter.si

Mini udar Nataše Pirc Musar in ukrajinski posli: ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

rade-šerbedžija Revija Stop

Večer za Mileno - Rade Šerbedžija razkril njeno...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 07.09.2015 13:20:40

Ko se bo vrnil, se bo podpisal pod novo

Profimedia
Le še vprašanje časa je, kdaj bo Samir Handanović podaljšal sodelovanje z italijanskim velikanom Interjem.

Tudi če bo Slovenija v torek zvečer premagala Estonijo, se bo Samir Handanović v Italijo, kjer si že vrsto let služi klubski kruh, zagotovo vrnil razočaran. Na obračunu s Švico je pač skupaj s soigralci zapravil nemogoče, zgodilo se je nekaj, kar bo in Handanovića in vse ostale še dolgo bolelo. No, toda ko se bo vrnil v Milano, bo lahko svoje razočaranje vsaj malce zacelil s podpisom nove pogodbe z Interjem.


Priznani časnik La Gazzetta dello Sport poroča, da je le še vprašanje časa, kdaj bo izkušeni Ljubljančan podaljšal sodelovanje z Milančani. Dogovor je menda že sklenjen, manjka le še uradna ceremonija v obliki podpisa pod dogovorjene alineje. Handanović je v preteklih mesecih veliko kolebal o tem, ali ostati na San Siru ali oditi drugam, toda na koncu se je kljub določenim ponudbam odločil, da bo ostal zvest Interju.

Kot piše omenjeni dnevnik, bo Sarma pogodbo podaljšal do leta 2019, to med drugim pomeni, da bi kariero dejansko lahko zaključil pri nerazzurrih. Morda bo uradna potrditev prišla že pred nedeljskim mestnim derbijem z Milanom, če ne, pa zagotovo do konca meseca. Handanović, ki je iz Udineseja prestopil leta 2012, bo po novem z branjenjem v golu Interja letno v žep pospravil 2,5 milijona evrov.

Članki iz rubrike