Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.08.2015 14:16:23
Deli članek:

Po prvi zmagi Celjani z novo okrepitvijo

nk-celje.si

Celjski dres bo v prihodnjih dveh sezonah nosil tudi 22-letni Žiga Kous. Desni bočni branilec na Areno Petrol prihaja iz Domžal.

"Ob podpisu pogodbe me prevevajo zelo pozitivni občutki. Takoj, ko sem dobil klic iz Celja, sem vedel, da je to prava možnost zame. Veselim se začetka te nove zgodbe, nastopanje v celjskem dresu pa zame predstavlja novo pot, možnost za novo zgodbo. Sem zelo motiviran, naredil pa bom vse, da bi moštvu čim bolj pomagal do dobrih predstav. Bi se pa na tem mestu rad lepo zahvalil Domžalam, da so spoštovali mojo željo po višji minutaži in mi pustili oditi na Areno Petrol," je ob podpisu pogodbe dejal novopečeni lastnik dresa s številko 2.

Športni direktor Ambrož Krajnc je ob podpisu dodal "Veseli me, da smo v klub pripeljali nogometaša, ki bo zapolnil vrzel na položaju desnega bočnega branilca. Žiga je v preteklosti že dokazal, da gre za nogometaša z velikim potencialom, v zadnjem obdobju pa je imel zaradi objektivnih razlogov nekoliko nižjo minutažo, zato smo hitro našli skupen interes za sodelovanje."

Kous je svojo kariero začel pri Tišini, svoj pečat pa je pustil tako pri Muri kot Domžalah.