nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 13.03.2015 09:45:17

Počutim se, kot da sem jih pustil na cedilu

Nikola Miljković
Olimpija bo jutri odigrala četrto tekmo v letu 2015 in še četrtič bo trener Darko Karapetrović na igrišče poslal spremenjeno začetno enajsterico.

Tokrat v prvi vrsti zaradi tega, ker bo pogrešal kar nekaj pomembnih členov svoje zasedbe. Andraž Šporar je še naprej poškodovan, Nik Kapun bo odslužil kazen za rdeči karton na derbiju, zaradi kartonov pa sta se mu pred tekmo z Gorico na stranskem tiru priključila še Darijan Matić in Miha Zajc. Torej dva ključna nogometaša na sredini igrišča. In zaradi tega bo sobotna naloga proti sicer precej načetim Novogoričanom (zgolj točka na treh tekmah) še nekoliko težja.


"Če govorim le zase, sem zelo razočaran zaradi prejetega rumenega kartona na zadnji tekmi z Rudarjem. V takih trenutkih se počutim, kot da sem soigralce pustil na cedilu. Ampak takšne stvari se dogajajo, predvsem v žaru boja. Vendar sem trdno prepričan, da bodo tisti, ki bodo dobili priložnost za igro, storili vse za nove tri točke," razočaranja ne skriva Zajc, ki pa vseeno verjame, da bodo tri točke ostale v Ljubljani: "Čeprav Novogoričani delujejo nekoliko nedisciplinirani v taktični postavitvi, so vseeno zelo nevarna ekipa. Če se samo spomnim njihove uvodne tekme v Mariboru, ko so aktualnega državnega prvaka držali v nezavidljivem položaju do samega zaključka srečanja; to dovolj zgovorno govori o njihovi kakovosti. Sicer pa je slovenska liga zelo izenačena in nepredvidljiva. Dejansko lahko vsak premaga vsakogar."

Tekma v Stožicah se bo začela ob 16. uri.

Članki iz rubrike