franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 27.02.2015 13:52:09

V Domžalah še en povratnik

NK Domžale
Vodilni klub 1. SNL v spomlad dodatno okrepljen.

V dresu Domžal bo v prihodnje igral tudi v Argentini rojeni nogometaš slovenskih korenin Lucas Mario Horvat. Slednjega ni potrebno podrobno predstavljati. Doslej je v 1. SNL odigral 163 tekem in v dresih Drave, Interblocka in Domžal zabil tudi šestnajst golov. Od Kamniške Bistrice se je poslovil leta 2012, ko ga je pot zanesla v Azerbajdžan. Tam je skupaj z Juninhom igral za Baku, a se na začetku letošnjega leta vrnil v Slovenijo in zdaj uradno sklenil povratek v domžalski klub.


"Občutki so zelo dobri, saj sem v Domžalah doživel najlepše trenutke v karieri. Želim pomagati ekipi, zato že komaj čakam treninge in da se čim prej vklopim v ekipo. Dal bom vse od sebe, da dosežemo zastavljene cilje," je ob vrnitvi "domov" povedal 29-letni vezist in za uradno spletno stran Domžal dodal: "S prilagajanjem ne bom imel težav in tudi s sodelovanjem z Luko Elsnerjem in Rokom Hanžičem ne. Oni so sedaj trenerji in odločajo, kaj je najboljše za ekipo. Če bom dobro pripravljen in si bom zaslužil mesto v ekipi, bom igral, če ne, pač ne bom. Takšen je nogomet. Vse bom moral dati od sebe, da jim dokažem, da sem sposoben igrati."

Nogometaš iz Buenos Airesa se je zatem dotaknil tudi zaključka svoje zadnje pustolovščine: "V Bakuju je bilo prvi dve leti super, potem pa je klub zašel v finančne težave. Stanje je postalo nevzdržno, saj se je dolg nabiral in zato smo prekinili pogodbo. Zadnjo tekmo sem odigral v prvi polovici decembra in zavedam se, da me najprej čaka trdo delo na področju fizične priprave. Po tem obdobju se bom počasi začel enakovredno boriti za mesto v prvi enajsterici."

Članki iz rubrike