favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 13.02.2015 11:49:49

Glavni spomladanski cilj je Evropa

Nikola Miljković
Nogometaš Olimpije Miha Zajc samozavesten pred nadaljevanjem sezone.

Miha Zajc je eden tistih nogometašev Olimpije, ki bodo spomladi nosili veliko breme na svojih ramenih. Po slovesu Nika Omladiča bo v rokah držal vajeti kreativnosti, a glede na to, kakšen talent se skriva v njegovih nogah, to zanj ne bi smela biti prevelika težava. Nasploh je Primorec na začasnem delu v Ljubljani pred začetkom drugega dela sezone v Prvi ligi Telekom Slovenije dobro razpoložen. Verjame tudi, da lahko zmaji uresničijo večino zastavljenih ciljev, ki so kakopak povezani z najvišjimi mesti na lestvici.

"V drugem delu si želimo predvsem zmag," pravi nekdanji nogometaš Brava in Celja ter nadaljuje: "Za to živimo in treniramo. Najbolj pomembno pa bo zagotovo uvodno srečanje v Domžalah, kjer se bomo pomerili z Radomljami. Tisti, ki menijo, da nas čaka rutinsko delo, se grdo motijo. Čaka nas zahtevno delo, vendar zanimajo nas zgolj tri točke. Sicer se pa osebno ne obremenjujem, kakšno bo stanje na lestvici čez mesec ali dva. Kajti vsaka tekma bo na nek način kvalifikacijska. Vemo, da je naš osnovni cilj uvrstitev na mesta, ki prinašajo pravico nastopanja v evropskih pokalih. Ne izključujem pa možnosti, ki ni majhna, da bi se, v kolikor povežemo nekaj zmag zapovrstjo, vmešali v resen boj za sam vrh."



PRESTAVITEV JIM GRE NA ROKO
Zmaji se v teh dneh mudijo v Rovinju, kjer bodo tudi zaključili s pripravami. Že pred tem so se mudili tudi v Turčiji, kjer so imeli po Zajčevih besedah na voljo izjemne pogoje. "Moram priznati, da sem v Turčiji užival, kot že dolgo ne. Imeli smo odlične pogoje za delo in potreben mir, ki je v tej fazi priprav izjemno pomemben dejavnik, ko se moštvo uigrava za nadaljevanje prvenstva. Podobno je tukaj v Rovinju, kjer je hotel na najvišji kakovostni ravni, travnata površina prav tako… Na nas pa je, da le dobro treniramo, poslušamo napotke strokovnega vodstva, kajti uvodna tekma pomladi se nezadržno približuje," se zaveda 20-letnik, ki je za konec v pogovoru za uradno spletno stran kluba še pristavil: "Mislim, da smo se v tem mesecu dni fizično dobro pripravili. Morda nam manjka boljše uigranosti, kar pa ni nič čudnega, glede na to, da so nam se priključili štirje novi člani, ki potrebujejo določen čas za prilagoditev na novo okolje in nove soigralce. Na roko nam gre tudi dejstvo, da se spomladanski del sezone prične teden dni pozneje od načrtovanega. Prepričan sem, da imamo dovolj časa, da stvari sedejo na svoje mesto."

Članki iz rubrike