franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Robert Balantič
Robert Balantič
0 13.02.2015 11:15:14

Vuk: Naš trener je zelo pobožen

Pri Zavrču komaj čakajo vrnitev v prenovljeni Športni park.

V Zavrču so imeli v končnici jesenskega dela sezone dovolj razlogov za zaskrbljenost, po številnih spremembah v pričakovanju spomladanskih bojev na prenovljenem domačem stadionu znova prevladuje zadovoljstvo.

Športni park v Zavrču je dobil prenovljeno podobo. Z novo pokrito tribuno in večjo igralno površino. "V soboto in nedeljo bodo končana še zadnja notranja dela v slačilnicah in prostorih, ki so namenjeni sodnikom. S tem bomo končali projekt, v katerega smo vložili veliko denarja in ogromno truda, kar nas navdaja z zadovoljstvom," pravi alfa in omega prvoligaša iz Haloz Miran Vuk, ki z veseljem spremlja tudi prijateljske preizkušnje. Ekipa namreč kaže obetavno podobo, kar po vsem, kar se je dogajalo na začetku zimskega premora, marsikoga preseneča. Po številnih odhodih in prihodih niti posmehovanja ni manjkalo.



"Drži, da so se nam tudi posmehovali, a se na to nismo kaj prida ozirali. Iz preprostega razloga, ker smo v vsakem trenutku vedeli, kaj hočemo. Namen je bil zelo jasen. Želeli smo sestaviti mlado, agresivno in hitro zasedbo, ki bo hkrati tudi dovolj visoka, in menim, da nam je to v največji meri uspelo. V svojih vrstah imamo šest igralcev, pet hrvaških in enega albanskega, ki imajo reprezentančni status v starostnih kategorijah U-21 in U-19 ali pa so tik pred tem, da ga bodo pridobili. To je vsekakor naložba za prihodnost, toda vendarle je najpomembnejše, da imajo fantje poleg znanja ogromno voljo, motivacijo, delovna vnema je na najvišji ravni. Res dobro treniramo in seveda vsi skupaj verjamemo, da se nam bo to obrestovalo. Imamo kakovostno ekipo. Videli boste, da z nami nikomur ne bo lahko. Močni smo, poleg tega bo vrnitev na naš stadion gotovo sprožila še dodatno energijo. V preteklosti smo že bili na vrhu lestvice domačih tekem, tja bi se radi vrnili," je optimist Miran Vuk, ki se je ob prenovi v igralski zasedbi odločil tudi za novega trenerja:"Ivica Solomun je pedagog in strokovnjak, ki je maksimalno osredotočen na svoje delo. Je zelo pobožen, iz tega najbrž izhaja tudi njegova zbranost in mirnost. Redko povzdigne glas, a ko to stori, doseže namen. Nova moč je tudi kondicijski trener Denis Mladenović, z njegovim delom smo prav tako zelo zadovoljni."

Za konec dodajmo, da bo prenovljeni Športni park v Zavrču premiero doživel 4. marca, ko bo v Halozah gostovali vodilni Domžalčani, tekma se bo začela ob 19. uri.

Članki iz rubrike