podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

rb
rb
0 15.01.2015 11:36:53

To je laž, vse je neresnica

Nikola Miljković
Izet Rastoder se je odzval na govorice, ki ga povezujejo z bosanskim prvoligašem iz Sarajeva.

Dogajanje okrog morebitnega prestopa Andraža Šporarja v Sturm se je v zadnjih dneh malce umirilo, zato pa se je v glavni vlogi znašel predsednik Olimpije Izet Rastoder oziroma glasna namigovanja v Sarajevu, da bi lahko postal pomemben investitor v tamkajšnjega prvoligaša z Grbavice.


Pred dnevi se je zgodila skupščina sarajevskega Željezničarja, pričakovanje zasedanja največjega organa kluba pa so zaznamovala tudi ali predvsem namigovanja o možnosti prihoda slovenskega investitorja. Po informacijah iz Sarajeva naj bi za prepotrebno finančno injekcijo poskrbel Izet Rastoder. Tovrstne govorice se sicer niso pojavile prvič, a tokrat so bile veliko glasnejše, kot so bile avgusta in septembra. Še več, novinarski kolegi iz mesta ob Miljacki so nas hiteli prepričevati, da je zgodba tako rekoč zaključena. Da pravzaprav ni več nobenega dvoma o tem, da bo Rastoder v klub z Grbavice vložil precejšnjo vsoto denarja in mu pomagal priti na zeleno vejo. Udeležil naj bi se tudi skupščine, kjer ga naposled ni bilo, toda v prestolnici Bosne in Hercegovine je še vedno nemogoče preslišati, da naj Olimpija ne bi bila več edini klub uspešnega poslovneža.

"O tem ne vem nič," je povedal športni direktor Mile Aćimović, a seveda smo želeli dobiti odziv glavnega igralca zgodbe. "To je laž. Vse, kar je bilo povedanega in napisanega, je neresnica," je sporočil prvi mož Olimpije in na ta način bržčas naredil konec ugibanjem o tem, ali bo del svojega denarja zares investiral na Grbavico, kjer se ubadajo s kar zajetnimi dolgovi.

Članki iz rubrike