evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

eč
0 03.11.2014 08:40:03

Aćimović: Naj si odgovorni ogledajo posnetek

Grega Wernig
Mile Aćimović je ne glede na vse ponosen na nogometaše Olimpije.

Poraz Olimpije na tekmi s Celjem še odmeva, ne zgolj zaradi poraza samega, veliki prahu je med Ljubljančani dvignil tudi mariborski sodnik Slavko Vinčić. Slednji je med tekmo Mileta Aćimovića razjezil do te mere, da je povsem izgubil živce, zaradi žgočih protestov je moral nato celo zapustiti klop in se preseliti na tribuno. Toda po tekmi se je nekdanji reprezentant hitro umiril, Aćimović se ni želel na dolgo in široko spustiti v debato o tem, ali je bila Olimpija oškodovana ali ne.

"V dobrobit slovenskega klubskega nogometa naj si pristojni organi ogledajo posnetek tekme in temu primerno ustvarijo svoje mnenje. V tem trenutku ne želim iskati izgovorov za poraz v delivcih pravice, a dejstvo je, da se ob videnem kriteriju nismo najbolje znašli," je v mirnem tonu dejal športni direktor zeleno-belih.


ZADOVOLJEN S PRISTOPOM
Čeprav je Olimpija doživela dva zaporedna poraza in hkrati izpadla iz pokala, Aćimović ni zaskrbljen zaradi forme čete trenerja Darka Karapetrovića.

"Ne vidim pravega razloga za nervozo. Razen slabše odigrane tekme z Domžalami v pokalu ekipa igra dobro in osvaja točke. Moramo ostati zbrani in ne dovoliti, da bi nas zunanji dejavniki destabilizirali. Tudi sam sem v profesionalni karieri nogometaša izkusil obdobja, ko ti ne gre vse po načrtih. Takrat se ponavadi pokaže pravi značaj moštva. Osebno verjamem, da ga moštvo Olimpije ima. Zgodil se je pač poraz in gremo dalje. V soboto je že nova tekma, ki je obenem nova priložnost za dokazovanje," pravi Aćimović, ki je glede tekme s klubom iz Arene Petrol še pristavil: "V prvi vrsti bi želel čestitati fantom za izjemno željo in borbenost. Tako se bori za klubski dres, vendar nam je tokrat sreča obrnila hrbet. Tekma se je začela po naših željah, imeli smo nekaj lepih priložnosti za dosego zadetka, a bili v zaključkih neučinkoviti."

Članki iz rubrike