901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Nina (Melani Mekicar) Njena.si

Melani Mekicar razkrila, kdaj in kje je spoznala ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

STA/nu
STA/nu
0 23.10.2014 18:23:29

Mariborčani brez elektrike

Grega Wernig
Prav začudeno so danes pogledali mnogi športni delavci v Mariboru, med njimi tudi člani NK Maribor, ko so jim opoldne odklopili električno energijo.

Eno od športnih društev oziroma klubov, ki uporabljajo športne objekte, najverjetneje ni poravnalo obveznosti, zato so se pri dobavitelju električne energije odločili elektriko odklopiti kar vsem.

Med številnimi športnimi organizacijami so brez elektrike ostali tudi pri NK Maribor. "Zgodilo se je nekje okrog 12. ure. Nadaljevali smo delo, dokler so zdržale baterije na prenosnih računalnikih, nato pa smo morali predčasno zaključiti. Za kaj točno gre, ne vemo, upamo pa, da se bodo zadeve čim prej rešile, saj se tako ne da delati," je izklop električne energije komentiral predstavnik za stike z javnostmi pri štajerskem prvoligašu Željko Latin. Mariborski nogometaši bodo reflektorje potrebovali že v torek, ko pri njih v okviru osmine finala slovenskega pokala gostujejo Radomlje.

ljudski vrt_GW19865
Grega Wernig

Kot je dejal Tadej Mežnar, vodja objekta Ljudski vrt, poskušajo vpleteni narediti vse, da bi zaplet čim prej rešili, tudi namestnik direktorja zavoda Športni objekti Maribor Aleš Antolinc je dejal, da bodo obveznosti glede plačila električne energije čim prej poravnali. Iz kabineta mariborskega župana Andreja Fištravca pa so sporočili, da se na primer danes ne morejo odzvati.

ljudski vrt_GW19901
Grega Wernig

Članki iz rubrike