901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Nina (Melani Mekicar) Njena.si

Melani Mekicar razkrila, kdaj in kje je spoznala ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

jb
jb
0 23.10.2014 18:06:57

Zadnja priložnost za Iličića?

Reuters
Kmalu se bo začela tekma PAOK - Fiorentina. Bo to res zadnja priložnost za Josipa Iličića?

Včeraj smo že poročali o tem, kako menda ni nemogoče, da bi januarja delodajalca zamenjal tudi Josip Iličić. Za slednjega je Fiorentina lani že res odštela precejšnji znesek, toda Slovenec v Firencah nikakor ne ujame konstantne forme, s katero bi dokončno prepričal in upravo kluba in trenerja Vincenza Montello. Čeprav naj bi številni še naprej verjeli vanj, pa se je zdaj oglasila tudi La Gazzetta dello Sport, ki trdi, da je nekdanji nogometaš Interblocka in Maribora dejansko že zapravil večji del kredita, ki ga je dobil ob prihodu v Fiorentino. Nekateri naj bi imeli že vrh glave dejstvo, da Iličić neverjetno niha v svojih predstavah; enkrat je izjemen, takoj zatem podpovprečen.


Vse to je omenjeni rožnati časnik pripeljalo do točke, na kateri so novinarji zapisali: Iličić je na prelomnici. Gazzetta tako piše, kako naj bi bila nocojšnja tekma lige Europa med PAOK-om in Fiorentino ena zadnjih, če ne celo zadnja priložnost za Iličića, da dokaže, da si res zasluži vijoličasti dres. Če mu to ne bo uspelo, potem bo januarja pač moral drugam. Ali začasno ali dokončno, po svoje je vseeno, očitno je pač dejstvo, da mu v Firencah voda že pošteno teče v grlo.

Če je nogometašev agent Amir Ružnić včeraj v pogovoru za našo spletno stran zatrdil, da selitev v Leeds United nikakor ne pride v poštev, pa bi se in on in nogometaš verjetno povsem drugače odzvala, če bi se oglasil tudi kakšen od klubov iz petih najmočnejših evropskih lig. Recimo Palermo, Sassuolo in Freiburg, ki se jih omenja v italijanski javnosti, čeprav je res, da to niso klubi, ki bi bili v rangu Fiorentinu... Kakorkoli, če se Iličiću res izteka čas pri Fiorentini in če bo zanj nocojšnja tekma z Grki dejansko tako pomembna, potem si jo velja ogledati. Če vas zanima: začne se ob 19. uri.

Članki iz rubrike