Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

jb
jb
0 29.08.2014 11:41:24

Kramarič in Obradović v Maribor?

Drago Wernig - TAKA
Maribor bo v kratkem javnosti predstavil dve novi okrepitvi, nova člana vijoličastih bosta postala Martin Kramarič in Matko Obradović.
Zlatko Zahović je za SNPortal razkril, da sta prestopa dveh nogometašev v Ljudski vrt že dogovorjena, po naših informacijah pa se bosta v Maribor preselila dva dosedanja igralca Krke. Po podatkih, do katerih smo se dokopali, bosta v kratkem pogodbi z aktualnim prvakom podpisala mladi Martin Kramarič in tudi hrvaški vratar Matko Obradović. Slednji (zanimivo, je nekdanji član Olimpije, kot recimo tudi Agim Ibraimi, Željko Filipović, Dare Vršič in še kdo) je bil v pretekli sezoni eden najboljših posameznikov v 1. SNL, nekateri so ga označili celo za naj vratarja, Kramarič pa je kljub mladosti - šteje jih namreč šele šestnajst - že nekajkrat dokazal, da se v njegovih nogah skriva hvale vreden talent.

Prestopa obeh bosta seveda zapečatena že v kratkem, klubi lahko namreč trgujejo le še do ponedeljka, ko se bo zaključil poletni prestopni rok. Do takrat bo moral Zlatko Zahović zapečatiti tudi prestop Etiena Velikonje iz Cardiff Cityja, če slednjega dejansko želi pripeljati nazaj v Ljudski vrt, kot se vse glasneje namiguje.

Članki iz rubrike