Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

eč
0 29.08.2014 09:10:14

Celtic? Premislil bi!

Grega Wernig
Agim Ibraimi menda pravi, da ga je Celtic želel že pred obema tekmama z Mariborom. Če ga še želi, bi resno premislil o tem, naj bi zaupal Otočanom.
Agim Ibraimi je Mariboru pomagal do veličastne zmage nad Celticom in do preboja v ligo prvakov, zdaj pa želi prestopiti v – Celtic?! Daily Record je objavil domnevni pogovor z reprezentantom Makedonije, v katerem slednji trdi, da so ga zeleno-beli iz Glasgowa želeli že pred obema tekmama z Mariborom. Toda tedaj se ni pustil motiti, zdaj pa naj bi bila situacija drugačna. Seveda pa se ob tem poraja vprašanje: koliko je resnice v vsem tem?

"So ljudje, ki se v klubu ukvarjajo s tem, sam moram biti osredotočen na Maribor in ligo prvakov," je za Daily Record (menda) povedal nekdanji član ljubljanske Olimpije in nadaljeval: "Že pred prvo tekmo sem slišal za Celtic. Prejel sem klic, toda nisem se želel pogovarjati o prestopu. Moram biti osredotočen na tekme. Čeprav sem pred kratkim podpisal novo pogodbo, pa bi se lahko vse spremenilo. Če bi se mi ponudila še ena priložnost za prestop v Celtic, potem bi moral razmisliti o tem. Kot je dejal že naš direktor: naše tekme si v eni sezoni ogleda 60.000 ljudi, toliko jih je na eni tekmi Celtica. Toda to so stvari za direktorje in trenerje. Saj veste, kako to poteka. Najprej mora vse na papir, šele nato igralec izve za prestop."

Ni kaj, vsi že nestrpno čakamo na odgovor iz Ljudskega vrta...

Članki iz rubrike