Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.10.2024 20:49:14
Deli članek:

'Napada' na Messija! Lionel pokazal srce, zmaga pa telesni stražar (video)

Profimedia

Kot kaže je Lionel Messi kakšnega vdora na igrišče celo vesel.

Na nedavni tekmi med kluboma Inter Miami in Charlotte je prišlo do vdora na igrišče.

Ni se zgodilo prvič, pa tudi ne zadnjič, da se ne bi kakšen mladenič izmuznil vsem redarjem na stadionu oziroma da je nekdo naredil vse v njegovi moči, da je lahko samo za hip spoznal idola mnogih, Lionela Messija.

Do zgodbe napisane po tem scenariju je prišlo pred dvema dnevoma, ko je deček v drugem polčasu omenjene tekme pritekel v bližino argentinskega superzvezdnika. Še preden je prišel do njega, ga je že ulovil Messijev orjaški zasebni telesni stražar, ki je - po posnetkih - kot najhitrejši tekači tega sveta prisprintal do otroka in ga ustavil.

Profimedia

Messi je vse to videl, stopil do ujetega otroka, ta pa je izkoristil trenutek in Lionela prosil za skupno fotografijo, čemur je Argentinec takoj privolil, vidi se tudi širok nasmeh telesnega stražarja.

Na isti tekmi je sicer prišlo še do enega vdora na igrišče, takrat odraslega moškega, ki pa do Messija ni prišel, redarji so ga prestregli že veliko prej.

Posnetki njegove geste so zaokrožili po svetu, pa tudi tisti, ki kažejo tekaško reakcijo osebnega stražarja, formo mu marsikdo lahko zavida.