Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.08.2024 06:55:37
Deli članek:

Celjanom odleglo, po slabih predstavah Riera z varovanci do pomembne zmage, po njej pa udaril po novinarju

Martin Metelko

Albert Riera je po zmagi nad Pjunikom in uvrstitvi v skupinski del konferenčne lige udaril tudi po novinarjih.

Nogometaši Celja so na povratni tekmi zadnjega kroga kvalifikacij za konferenčno ligo na domači zelenici zmagali s 4:1 proti Pjuniku iz Erevana. Posledično se je slovenski prvak ob ljubljanski Olimpiji uvrstil v glavni del konferenčne lige.

Trenerju Albertu Rieri je pošteno odleglo, saj se mu je po nekaterih trditvah trenerski stolček pošteno tresel, po tekmi pa je imel tudi sporočilo za vse dvomljivce in medije.

"Mislite, da sem danes boljši kot včeraj? Ali sem ista oseba? Sem popolnoma ista oseba, kot sem danes, včeraj ali pa pred osmimi meseci. Nisem boljši trener, sem popolnoma enak. Ne spreminjam se z zmagami in porazi. Osvojil in izgubil sem veliko. Malo več spoštovanja si zaslužim. Ko sem odšel, je za menoj ostala odlična ekipa. Zato sem se tudi vrnil, da ekipa znova postane zmagovalna. Ob vrnitvi je bila zmešnjava," je po tekmi govoril Riera, ki je zbranim novinarjem še enkrat dejal, da je čutil premalo spoštovanja in dal vsem jasno vedeti, kaj si misli o številnih očitkih glede kadrovanja. "Prenehajte govoriti o igralcih, ki jih ni. Tisti, ki jih ni tu, klubu ne dajo 100 odstotkov. Če bo potrebno, bomo imeli le 15 igralcev," se je Riera s povišanimi toni lotil navzočega novinarja.