Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.07.2024 10:26:01
Deli članek:

"Nesprejemljivo! Videl sem fotografije, ki so me šokirale!" Zgrožen župan mesta je ustavil prestop angleškega zvezdnika za 30 milijonov!

profimedia

Angleški kontroverzni zvezdnik Mason Greenwood je blizu prestopa v Marseille, a morda je prišlo do zapleta v zadnjem trenutku.

Včeraj so številni mediji poročali o tem, da je Mason Greenwood blizu prestopa v francoski Marseille. 22-letni angleški krilni napadalec je še vedno član Manchester Uniteda, iz katerega je bil lani posojen v Getafe, a več kot jasno je, da ga na Old Traffordu ne želijo obdržati. 

Razlog za to so obtožbe, ki so Greenwooda pred dobrima dvema letoma postavile na stranski tir. V javnost so namreč prišli posnetki, na katerih se je skrajno neprimerno obnašal do svojega dekleta, ki ga je obtožila fizičnega nasilja in poskusa posilstva. Kasneje so bile obtožbe umaknjene, toda pri klubu iz Manchestra so ocenili, da je zanje najbolje, da se z mladim Angležom razidejo. 

Zdaj se jim je ponudila priložnost za to, saj je Marseille zanj ponudil skoraj 32 milijonov evrov in zdelo se je, da je dogovor sklenjen. Toda v zadnjem trenutku se je vmešal kar župan mesta Marseille Benoit Payan, ki prestopu močno nasprotuje. "Greenwoodovo obnašanje je nesprejemljivo in neizrekljivo. Udaril je svojo dekle, videl sem fotografije, ki so me močno šokirale. Takšen odnos do ženske je neprimeren za moškega in zato ne more imeti mesta v Marseillu," je Payan dejal za radijsko postajo RMC in dodal: "Vrednote nogometnega kluba in mesta Marseille predstavljajo vse drugo kot pa to. To je sramota. Predsednika kluba Pabla Longorio bom prosil, da ne pripelja Greenwooda. Nočem, da se moj klub sramoti zaradi nekoga, ki tepe svojo punco."

Vprašanje je, kako se bo zadeva razpletla in če bodo pri klubu nasprotovali željam župana in vseeno pripeljali Greenwooda, ki je pred leti veljal za enega največjih talentov.