asteroid Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega ...

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

trump biden soočenje Necenzurirano

Ko politično areno zasuješ z blatom, v njej ...

IMG_6225 Reporter.si

Slovenec je lahko le nemočno besnel ob ...

doncic slovenija Ekipa24.si

Kraljevsko! Dončić ne skriva navdušenja, ...

jožef-mastnak Njena.si

Ljubezen na vasi: Jožefa ustvarjalci šova niso ...

stojanovic ronaldo slovenija portugalska Ekipa24.si

Padajo rekordi! Česa takšnega še ne, na liniji ...

nu
nu
0 19.05.2024 02:15:30

Šokiral javnost! Pred vrhuncema si je privoščil preveč - vsega tega ... To so posledice!

Izkušeni nemški branilec ga je neposredno pred finalom lige prvakov in pred evropskim prvenstvom na domačih tleh polomil, da ga bolj ne bi mogel.

Niklas Süle je šokiral, ko se je pojavil povsem zapuščen, s konkretno preveč kilogrami. Fotografije, na katerih se vidi njegov 'trebušček', so zaokrožile po spletu. Nastale so pred dnevi med odprtim treningom za javnost.

Kritikam na njegov račun ni videti konca. Nekdanji nemški reprezentant Markus Babbel si je dal duška, navsezadnje je Süleja že pred tem večkrat kritiziral: "Süle je dober igralec, ni pa zelo dober. Mislim, da ima težave z disciplino. Ko imate tri ali štiri kilograme preveč, se to takoj pozna. Govori se, da poje šest pic in osem kebabov na teden. To preprosto ne gre. Ne more tega jesti vsak dan."



Nogometaš, ki je pred prihodom k dortmundski Borussii igral za Hoffenheim in Bayern, ima po uradnih podatkih pri 195 centimetrih 99 kilogramov, a v to nihče ne verjame. Njegova zdajšnja podoba kaže, da je krepko presegel stotico.

Višek kilogramov bo Süleja kar močno udaril po glavi. Na včerajšnji zadnji tekmi v prvenstvu, proti Darmstadtu (4:0), ga je trener Edin Terzić pustil na klopi. Bolj ali manj je jasno, da bo tudi finale lige prvakov - čeprav je bil pred tem standardni član udarne zasedbe - gledal z rezervne klopi. Obenem je nanj 'pozabil' tudi nemški selektor Julian Nagelsmann, ki je seznam za Euro sestavil brez njega.

Članki iz rubrike