Aleksej Navalni Svet24.si

Foto in video: Navalnega ob Franku Sinatri ...

hrvaška obala Svet24.si

Poleti glavnina Slovencev spet na Hrvaško, a za ...

zdravniki, stavka Necenzurirano

Smo talci zdravniških baronov, ki vodijo Fidesovo...

skvarc rupnik fb Reporter.si

Šef krščanskega foruma SDS in spolni predator: ...

mura maribor 6 Ekipa24.si

Znana kazen za črno-bele! Mura kriva kot ...

William se je opravičil in rekel, da ga zaradi osebnih razlogov ne bo Odkrito.si

William v breznu alkohola?

doncic Ekipa24.si

Fantastični Dončić se je spet spogledoval z ...

nu
nu
1 12.02.2024 16:06:07

Bo Dončić navijal za svoj Real ali svojega Šeška? Odgovor je Špance in Slovence pustil v ...

Benjamin Šeško je bil gost oddaje Golaso na špansko govorečem kanalu televizije CBS.

V pričakovanju dvojnega obračuna Leipziga in Reala je slovenski napadalec v središču pozornosti španskih medijev, v omenjeni oddaji pa je med drugim dobil vprašanje, ali bo Luka Dončić navijal za svojega rojaka ali za kraljevi klub, za katerega je kot košarkar igral in za katerega ponavadi navija tako v košarki kot v nogometu. "Povej nam, da sta si izmenjala sporočila na to temo," je Šeška izzval španski novinar in ga seveda s tem pričakovano spravil v smeh. Pa morda tudi v malce zadrege. 

"V sporočilih, ki sva si jih izmenjala, se nisva pogovarjala o tej tekmi," je Šeško potrdil, da se dopisujeta, o čemer je Luka govoril v velikem intervjuju za Ekipo SN ob koncu preteklega meseca (celotnega najdete na tej povezavi). Ob tem pa dejal, da se nista dotaknila tekme Lepzig - Real (prvi obračun bo v Nemčiji v torek zvečer) in se tudi izognil neposrednemu odgovoru, za koga bo navijal Luka. Špance in Slovence je torej pustil v nevednosti oziroma si svoje mnenje po lastnem občutku lahko ustvari vsak sam. 

"Zagotovo se Luka tekme zelo veseli, kajti vem, da Real pogosto in rad spremlja, še posebej v ligi prvakov. Zame pa je to uresničitev sanj - tako igranje proti Realu na splošno kot gostovanje na stadionu Santiago Bernabeu na povratni tekmi," je dejal Šeško.   

Članki iz rubrike