Aleksej Navalni Svet24.si

Foto in video: Navalnega ob Franku Sinatri ...

farmacija, laboratorij Svet24.si

Študij farmacije kmalu tudi v Mariboru

zdravniki, stavka Necenzurirano

Smo talci zdravniških baronov, ki vodijo Fidesovo...

skvarc rupnik fb Reporter.si

Šef krščanskega foruma SDS in spolni predator: ...

pogacar Ekipa24.si

Odštevanja je konec! Najboljši kolesar na svetu ...

William se je opravičil in rekel, da ga zaradi osebnih razlogov ne bo Odkrito.si

William v breznu alkohola?

doncic Ekipa24.si

Fantastični Dončić se je spet spogledoval z ...

nu
nu
9 25.11.2023 11:07:15

Bo City izločen iz lige?! Bo Guardiola ostal na klopi? Njegove besede pred velikim derbijem povejo veliko!

Profimedia
Po visoki kazni, ki je zaradi kršitve finančnih pravil doletela Everton, se v Angliji veliko govori tudi o morebitni kazni Manchester Cityju.

City je namreč že nekaj časa obtožen kar 115 kršitev finančnih pravil v premier ligi in glede na to, da je Everton za eno kršitev dobil kazen kar desetih točk, se mnogi sprašujejo kaj čaka aktualne dobitnike trojne krone. Pred velikim derbijem proti Liverpoolu, ki se bo začel danes ob 13.30, je o vsem skupaj spregovoril strateg meščanov Pep Guardiola.

“Zakaj ne bi verjel, da smo nedolžni? Odvetnike čaka dokazovanje pred sodnikom, svoje odločitve ne mislim spremeniti, počakali bomo in se potem na podlagi tega odločali,” je o nedolžnosti njegovega kluba dejal Katalonec in spregovoril tudi o kazni, ki jo je prejel Everton: “O njihovem primeru ne bom povedal nič, ker ne vem, kaj se je dogajalo. Vem pa, da se ljudje sprašujejo, zakaj ne bi potem izključili Cityja, vem tudi, da si ljudje tega želijo. Počakajmo, to sta dva popolnoma različna primera.”

Za konec pa je Guardiola prejel še vprašanje o tem, kaj bi storil, če bi bil City izločen iz premier lige: “Sprašujete me na tak način, kot da smo na sodišču že izgubili in so nas kaznovali. Trenutno smo nedolžni. Obstaja večja verjetnost, da ostanem v klubu, če nas preselijo v tretjo ligo, kot pa v primeru, da znova osvojimo ligo prvakov,” je bil jasen Guardiola, le prihodnost pa bo povedala, kako se bo vse skupaj razpletlo.

Članki iz rubrike