cg_elektrika_2 Svet24.si

Država za subvencijo cen elektrike potrošila 241...

tanja žagar Svet24.si

Tanja Žagar ima raka dojke. »Če je to cena za ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. ...

dan drzavnosti proslava 2024 pl Reporter.si

To je bil gotovo hud udarec za Milana Kučana ...

luka doncic Ekipa24.si

Dončić in druščina iz Grčije poslali ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

navijači slovenija pm Ekipa24.si

Slo-ve-ni-ja! Na tisoče navijačev se je ...

nu
nu
0 24.11.2023 18:00:06

Tega niste pričakovali: To je igralec, ki naj bi v Realu zamenjal poškodovanega Viniciusa

Profimedia
Nedolgo tega je Carlo Ancelotti dejal, da Real v zimskem prestopnem roku ne bo kupoval igralcev, ampak se zdi, da je bila to zgolj prazna floskula.

Kar nekaj ključnih posameznikov madridskega kluba je trenutno na stranskem tiru, med njimi so tudi Courtois, Eder Militao, Camavinga in Vinicius Jr. To pa je razlog, da bo potrebno pripeljati kakšno novo moč, nov obraz.


Pri italijanskem Tuttosportu so izvedeli, da bi Viniciusa utegnil zamenjati zelo zanimiv nogometaš. Mnogi tega ne bi pričakovali, ampak govori se, da bo na stadion Santiago Bernabeu prišel nihče drug kot - Mauro Icardi. Tridesetletnik je trenutno član turškega velikana Galatasaraya, v katerega je poleti prišel iz PSG-ja. Turki so zanj odšteli deset milijonov evrov, Icardi pa jim to zelo dobro vrača. V dozdajšnjih 20 nastopih za Galatasaray je namreč zbral 15 golov in tri podaje, tako da je zelo vroč.

Že v preteklosti se je nekajkrat zgodilo, da so ob Icardijevem imenu mnogi omenili Real, vendar do prestopa nikoli ni prišlo. Morda bo tokrat drugače, po nekaterih informacijah pa naj bi Galatasaray za svojega zvezdnika zahteval 15 milijonov evrov odškodnine.

Članki iz rubrike