callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke ...

ufo-cesta-vozilo Svet24.si

Foto: Na avtocesti so ustavili leteči krožnik

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. ...

damir crncec pl Reporter.si

Kdo bo novi minister za obrambo: Črnčec, Premk ...

matjaz kek Ekipa24.si

Kaj je želel povedati Matjaž Kek? Selektor z ...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

jan oblak cristiano ronaldo Ekipa24.si

Cristiano Ronaldo brez ovinkarjenja povedal, kaj ...

nu
nu
1 23.10.2023 12:08:16

Olimpija v skrbeh pred naslednjo evropsko preizkušnjo! Pod vprašajem nastop dveh ključnih nogometašev!

Martin Metelko
S kakšno zvezno vrsto se bo Olimpija zoperstavila senzaciji s Ferskih otokov?

Aljaž Krefl, Marcel Ratnik in Rui Pedro. To so bila edina tri imena, ki so se v udarni enajsterici Olimpije ponovila tako na tekmi z Radomljami pred začetkom reprezentančnega premora, kot tudi na sobotnem obračunu z Domžalčani. Zoran Zeljković je napovedal, da bodo pod njegovo taktirko igrali tisti, ki si bodo to zaslužili in bodo 100-odstotno nared za igro.

Določene spremembe so bile tako sprejete izključno s taktičnega vidika, v druge je bil novi trener zmajev prisiljen zaradi težav s poškodbami. Med slednje zagotovo spada tudi prevetreno osrčje zvezne vrste, v kateri sicer močno navezo tvorita kapetan Olimpije Timi Max Elšnik in odlični Agustin Doffo. V prejšnjem tednu smo poročali o tem, da se Agustin Doffo že nekaj časa bori z bolečinami v hrbtu, Elšnik pa je plačal davek pomembne reprezentančne zmage v trdi tekmi na Severnem Irskem.



Namesto ustaljenega dvojca sta priložnost dobila Peter Agba in Saar Fadida."Zadovoljen sem z njima, ampak predvsem v obrambi lahko odigrata tudi bolje. Na trenutke nismo dobro vedeli, kdo mora izvajati presing. Jasno, to je tudi normalno. Vsak trener ima svoje zahteve. Veliko je bilo nekih malenkosti, ki mi niso bile najbolj všeč, ampak verjamem, da bomo iz dneva v dan boljši," je njuno predstavo ob Kamniški Bistrici komentiral Zeljković. Prav lahko se zgodi, da se bosta Agba in Fadida znova dokazovala že v četrtek, ko bodo zmaji gostovali na Ferskih otokih.

Elšnik in Doffo ostajata vprašljiva tudi za tekmo s Klaksvikom. "Srčno upam, da bosta nared za igro, a zaenkrat ne kaže dobro. Upam, da se bo to do tekme spremenilo," je po tekmi priznal 43-letni strateg.

Članki iz rubrike