Arian Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo ...

mark rutte Svet24.si

Izbrali so novega šefa Nata

1719350996-mm2-7994-1719350948316 Necenzurirano

Noč, ko smo postali veliki #komentar

tek upravna enota1 Reporter.si

Grozljivo poniževanje državljanov: olimpijski ...

slovenija 2 Ekipa24.si

Sijajno! Prizor zažgal splet, reakcija Slovencev ...

Hannah Louise Hill je omrežila 36-letnika Odkrito.si

Pazite se te vplivnice! Prevarala je že mnoge!

matjaz kek slovenija pm Ekipa24.si

Matjaž Kek je po uvrstitvi v osmino finala poslal...

ro
ro
9 20.10.2023 23:52:52

Nekoč je tresel mreže na slovenskih stadionih, zdaj trenira sina Cristiana Ronalda

Devetintridesetletni Dalmatinec je v 1. SNL dosegel 65 golov.

"Sin mi pravi: oče, zdrži še nekaj let, želim igrati s tabo," je Cristiano Ronaldo nekoč razkril želje svojega sina Cristiana Ronalda mlajšega, ki je medtem naredil korak k uresničitvi svojih sanj. Kot smo že poročali, je podpisal je pogodbo z Al-Nassrom, igral bo za selekcijo U-13. Nosil bo, kakopak, številko 7, ob tem pa je nadvse zanimivo, kdo je njegov trener. To je nekdanji hrvaški napadalec Mate Eterović, ki smo ga odlično spoznali na slovenskih zelenicah, ko je igral v dresih Maribora, Nafte, Mure, velenjskega Rudarja in Domžal. Vsega skupaj je med elito na sončni strani Alp odigral 197 tekem in dosegel 65 golov.

"Imam privilegij, da sem trener Cristiana Juniorja v Al Nassru. In lahko povem, da je velik potencial," je v komentarju pod članek na naši spletni strani zapisal 39-letni Dalmatinec, ki je v Al Nassru deloval že pred prihodom portugalskega zvezdnika. Je del skupine hrvaških strokovnjakov, ki vodijo vse mlajše selekcije v klubu, kar je v največji meri zasluga športnega direktorja Gorana Vučevića.

"Ronaldo ni poskrbel le za izjemno promocijo nogometa v Savdski Arabiji. Ligo zdaj spremlja ves svet, obenem je spremenil miselnost domačih nogometašev. In njihove delovne navade. Ko vidijo, kako naporno trenira, kako se predaja nogometu, mu poskušajo slediti," nam je med drugim že pred časom povedal Mate Eterović.

Članki iz rubrike