elektrika x Svet24.si

Slovenija z najdražjo elektriko v Evropi?

Ariana Grande Svet24.si

Ariana Grande spregovorila o nasilju na ...

zala tomašič Necenzurirano

Kaj so vam mediji zamolčali o Zali Tomašič

logar irgl pl Reporter.si

Mora Janša Logarja dobesedno vreči iz SDS, da bo...

slovenija bolgarija Ekipa24.si

Konec čakanja! Slovenija bo danes po 24 letih ...

Videti je, kot bi speča deklica odpirala oči Odkrito.si

Mrtva deklica, ki mežika ...

slovenski navijaci Ekipa24.si

Takšno navijaško vzdušje so v soboto v ...

nu
nu
0 30.09.2023 19:08:12

Polom Manchestrov! Guardiola se je držal za glavo, Haaland streljal s slepimi naboji

Profimedia
Nikoli ne veš, kje te doleti. Tako je moral danes tudi veliki Machester City podpisati predajo.

Nogometaši Wolverhamptona so v 7. krogu angleškega prvenstva na domači zelenici ugnali branilca naslova Manchester City. Meščani so letos prvič v ligi izgubili, a zaenkrat ostajajo na vrhu angleškega prvenstva. Drugi je trenutno Arsenal, ta je danes v gosteh pri Bournemouthu slavil s 4:0. City se je proti Wolverhamptonu znašel v zaostanku že v 13. minuti po avtogolu Rubena Diasa. Julian Alvarez je izenačil v 58., zmago volkovom pa je v 66. minuti priigral Hee-Chan Hwang.

Arsenal je proti Bournemouthu povedel v 17. minuti po zaslugi Bukaya Sake, nato pa s pomočjo dveh enajstmetrovk tri točke odpeljal v London in ostaja neporažen. Prvo je ob koncu prvega polčasa izkoristil Martin Odegaard, drugo v začetku drugega Kai Havertz. Prvi je v sodnikovem dodatku podal še za gol Benjamina Whita.


Še naprej so v zelo slabi formi nogometaši Manchester Uniteda, ki so pred domačimi navijači klonili proti Crystal Palaceu. Dvoboj je z golom v 25. minuti odločil Joachim Andersen. Po zmagi v ligaškem pokalu nad Cityjem so nogometaši Newcastla danes ugnali Burnley z 2:0. Strelca za srake sta bila tokrat Miguel Almiron (14.) in Alexander Isak (76.) z enajstmetrovke.

Uvodna tekma dneva je pripadla Aston Villi, ta je s 6:1 povsem nadigrala Brighton in skočila na četrto mesto prav pred ekipo iz južne angleške obale. Pri domačih je blestel Ollie Watkins, ki je vpisal "hat-trick" z zadetki v 14., 21. in 65. minuti ter prispeval še podajo pri petem zadetku Jacoba Ramseyja.

Prvo zmago med angleško elito je danes zabeležil Luton, ki je bil v gosteh boljši od Evertona z 2:1, West Ham pa je doma z 2:0 premagal Sheffield United.

Članki iz rubrike