blagajna, denar, kraja Svet24.si

V centru Ljubljane sta otroka učila tatinske ...

melone Svet24.si

Dišeča melona za hidracijo telesa in zaščito ...

grad-poženik Necenzurirano

Bi kupili grad? Prodaja se tudi zaradi bivšega ...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Redek prizor: Robert in Tina, Janez in Urška so ...

nogomet slovenija - srbija Ekipa24.si

Dan D za Slovence! V Kölnu obračun z Anglijo za ...

aleš-valič Njena.si

Aleš Valič o odnosu z ženo, vnukih in svojem ...

koln nogomet siddharta euro 24 mm Ekipa24.si

Kakšna norišnica! Nepozabni prizori s koncerta ...

nu
nu
0 30.09.2023 19:08:12

Polom Manchestrov! Guardiola se je držal za glavo, Haaland streljal s slepimi naboji

Profimedia
Nikoli ne veš, kje te doleti. Tako je moral danes tudi veliki Machester City podpisati predajo.

Nogometaši Wolverhamptona so v 7. krogu angleškega prvenstva na domači zelenici ugnali branilca naslova Manchester City. Meščani so letos prvič v ligi izgubili, a zaenkrat ostajajo na vrhu angleškega prvenstva. Drugi je trenutno Arsenal, ta je danes v gosteh pri Bournemouthu slavil s 4:0. City se je proti Wolverhamptonu znašel v zaostanku že v 13. minuti po avtogolu Rubena Diasa. Julian Alvarez je izenačil v 58., zmago volkovom pa je v 66. minuti priigral Hee-Chan Hwang.

Arsenal je proti Bournemouthu povedel v 17. minuti po zaslugi Bukaya Sake, nato pa s pomočjo dveh enajstmetrovk tri točke odpeljal v London in ostaja neporažen. Prvo je ob koncu prvega polčasa izkoristil Martin Odegaard, drugo v začetku drugega Kai Havertz. Prvi je v sodnikovem dodatku podal še za gol Benjamina Whita.


Še naprej so v zelo slabi formi nogometaši Manchester Uniteda, ki so pred domačimi navijači klonili proti Crystal Palaceu. Dvoboj je z golom v 25. minuti odločil Joachim Andersen. Po zmagi v ligaškem pokalu nad Cityjem so nogometaši Newcastla danes ugnali Burnley z 2:0. Strelca za srake sta bila tokrat Miguel Almiron (14.) in Alexander Isak (76.) z enajstmetrovke.

Uvodna tekma dneva je pripadla Aston Villi, ta je s 6:1 povsem nadigrala Brighton in skočila na četrto mesto prav pred ekipo iz južne angleške obale. Pri domačih je blestel Ollie Watkins, ki je vpisal "hat-trick" z zadetki v 14., 21. in 65. minuti ter prispeval še podajo pri petem zadetku Jacoba Ramseyja.

Prvo zmago med angleško elito je danes zabeležil Luton, ki je bil v gosteh boljši od Evertona z 2:1, West Ham pa je doma z 2:0 premagal Sheffield United.

Članki iz rubrike