elektrika x Svet24.si

Slovenija z najdražjo elektriko v Evropi?

Ariana Grande Svet24.si

Ariana Grande spregovorila o nasilju na ...

zala tomašič Necenzurirano

Kaj so vam mediji zamolčali o Zali Tomašič

logar irgl pl Reporter.si

Mora Janša Logarja dobesedno vreči iz SDS, da bo...

matjaz kek mm Ekipa24.si

Razmišljanje slovenskega selektorja, ki se bo ...

Aria miha in saša Njena.si

Aria zrasla v lepotico, ob kateri obstane korak

slovenski navijaci Ekipa24.si

Takšno navijaško vzdušje so v soboto v ...

nu
nu
0 29.09.2023 18:20:31

Drama in šok v Leipzigu! V bundesligi ne pomnijo česa takega, se bo res zgodila nora izdaja?!

Profimedia
V nemškem klubskem nogometu vre.

Pri Bildu so v svet spravili informacijo, ki je šokirala mnoge ljubitelje najpomembnejše postranske stvari. Leipzig, katerega barve branita Benjamin Šeško in Kevin Kampl, je namreč odpustil športnega direktorja Maxa Eberla.


Zgodilo se je zgolj dan pred velikim derbijem z Bayernom, toda razlog za takšno potezo je tisti, ki močno buri nogometne duhove. Sloviti nemški časnik namreč poroča, da naj bi Eberl v kratkem prevzel funkcijo prav pri bavarskem velikanu. "Do te odločitve nas je napeljalo to, da nismo čutili prave pripadnosti klubu. To resnično nima nobene zveze z ekipo in rezultati," so nepričakovano potezo razložili pri Leipzigu.

Eberl je bil v Leipzigu manj kot leto, tja pa je prišel iz Borussie Mönchengladbach, že takrat pa so mediji namigovali, da se je tako odločil, ker mu je Leipzig ponudil letno plačo v višini šest milijonov evrov, v Borussii Mönchengladbach pa je prejemal 'zgolj' 2,5 milijona evrov. Toda Eberl je pred nekaj dnevi zanikal vsa namigovanja o selitvi k Bayernu. "Pogodbo imam z Leipzigom in to so vse neumnosti, špekulacije. Nobenega stika z Bayernom nisem imel." Zdaj bo prav zanimivo videti, kakšen bo njegov naslednji korak.

Članki iz rubrike